-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 06-10-2007, 15:00
ale ja już nie mam siły jej tego tłumaczyć bo ona i tak wie co jest dla mnie najlepsze. ona powinna mi dać szanse sie wykazać, a nie ustawiać mnie do końca życia. dlatego wła?nie zdecydowałam się wyjechać za granicę nie prosz?c ich o NIC.
ale humor mam dobry
zdałam egzamin na instruktora i mam do Tomeczka w poniedziałek zadzwonić umówić się na pierwsz? jazdęale podjara :mrgreen: -
edyta_s > 06-10-2007, 15:41
hehe tez wlasnie zaczelam jezdzic i mam straszna frajde -
Vorissa > 06-10-2007, 15:48
Ninka na instruktora ?Będziesz uczyć jeździć ? xD
Ja wła?nie jestem w trakcie kursu... ^.^ ?wietnie się jeździ. xD -
Ninka Jones > 06-10-2007, 16:05
wiem że się ?wietnie jeździ, bo pierwszy raz w życiu prowadziłam w 2 gimnazjumnie wytrzymam chyba
radocha... słucham wywiadu z McFly w BBC Radio 1, wczoraj bylimówiłam już że kocham ?miech Danny'ego? -
Klarasek > 06-10-2007, 16:48
no to ja jestem jakim? beznadziejnym przypadkiem. Jestem 2 lata starsza od Ciebie i nawet prawka nie mam. Nic tylko się powiesić w jakim? widowiskowym miejscu... -
Ninka Jones > 06-10-2007, 18:21
moja sorka od polskiego nie ma prawka, je?li Cie to Klara pociesza
zaraz napiszę co? w osobnym po?cie, bo wydaje mi się że tak powinno być... -
Ninka Jones > 06-10-2007, 18:26
dzisiaj 6 październik...
już 9 miesięcy ich kocham.
nie wiem czy to dużo, ale znaj?c siebie moge powiedzieć że to długi okres czasu.
tyle się działo, wszystko wokół nich.
WYJAZD przede wszystkim.
a teraz siedzę sama w domu, dobrałam się do mojego folderu na dysku zatytułowanego McFly... robię porz?dki, uzupełniam braki, ogl?dam ulubione videa i zdjęcia, a jest tego dużo... jak skończę to napiszę ostateczn? pojemno?ć
Yeah, I've got YOU...
(to wła?nie na tych słowach dokładnie 9 miesięcy temu wiedziałam że Danny zago?ci w moim życiu na dłużej...) -
Ninka Jones > 06-10-2007, 18:39
prawie 2 giga bez mp3jek i 23 plyty z filmikami -
WAMPIREK > 06-10-2007, 19:09
Crazy jeste? po prostu :lol:
Apropo prawka, ja mam już ponad 2 lata...ale uważam,że prawko powinno się zrobić wtedy kiedy się czuję ,że chce się je mieć, a nie że jak wypada-bo przekraczamy t? magiczn? datę 18 lat !
Moja koleżanka z grupy też dopiero teraz robi prawko, a niektózy w ogóle nie maj? jeszcze...nie ma reguł !
Ninka -> domy?lam się co czujesz w kwestii rodziców. Ale oni nie chc? Ciebie skrzywdzić.Może się Tobie teraz wydawać inaczej, ale oni po prostu inaczej postrzegaj? niektóe rzeczy... To co dla Ciebie jest dobre,dla nich niekoniecznie.Po prostu inne pokolenie...
Klara...czasami nie muszę nic pisać,bo mnie uprzedzisz i napiszesz wszystko za mnie (wszystko co mam na my?li) -
Ninka Jones > 06-10-2007, 20:07
kocham was :*