• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Poznajmy się lepiej;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• Poznajmy się lepiej;)

• Wątek zamknięty
  • Poznajmy się lepiej;)
  • Re: Poznajmy się lepiej;)

anetaar > 15-03-2011, 17:35

Duzo ich bylo ale ostatnia to: zasnelam na kanapie pomiedzy ludzmi z pracy podczas imprezy z okazji dnia kobiet + sesja zdjęciowa dodana na facebooku typu sweet focie, z pomaranczowa twarza i blada szyja ogolnie kosmos

Najgorszy dzień życiu to?

Nathalie > 15-03-2011, 19:25

Ten w ktorym zobaczyłam mojego chłopaka jak mnie zdradza:/

Najlepszy dzień w twoim życiu?

anetaar > 15-03-2011, 20:15

Ostatnio ten, w którym zdałam egzamin na prawko i wiedziałam, że wyjazd do Stanów jako au pair staje sie realny

Niezrealizowane marzenie o byciu au pair, czy wyjazd i okazuje się, że perfect match to kompletna porażka, co gorsze?

rosario > 15-03-2011, 20:49

jak dla mnie gorsze niezrealizowane marzenie, bo w drugim przypadku wiedziałabym, że to nie moja wina

chleb czy bułki?! :mrgreen:

anetaar > 15-03-2011, 21:20

bułki

Wspomnienia i przeżycia, czy rzeczy materialne typu najlepszy sprzęt markowe ciuszki?

Nathalie > 15-03-2011, 22:00

To pierwsze. Zdecydowanie!!

Miałas stresa przed matura?

rosario > 15-03-2011, 22:22

dopiero bede miala

ulubiony ciuch?

karolinka > 15-03-2011, 22:41

jeansy ;]

ulubiona tacja radiowa?

anko > 15-03-2011, 23:03

radio zeet i juuuuż

najgłupsza zrobiona głupota, której się wstydzę...

zlosnica > 16-03-2011, 1:48

Ojj... :? Pracowałam w barze, było nas akurat chyba 4 osoby na zmianie i nieduży ruch więc dałam się wyciągnąć typowi na piwo (w moim barze :lol: ) no i z zaskoczenia wszedł mój menager :lol: :lol: Narobił rabanu, że piję w pracy, siara przy ludziach, ja strzeliłam buraka i uciekłam na zaplecze, a on ciągle się wydzierał, że już tu nie pracuję i żebym się zabierała Ale mój kolega, który był sprawcą całej sytuacji jakoś mnie wybronił, powiedział, że to nie moje piwo, tylko jego (bo menago nie widział jak piłam, ale pokal stał przede mną ) i że on jest policjantem i nie pozwoliłby mi pić (byłam miesiąc przed osiemnastką), haha Z pracy mnie nie wyrzucili, menago przyjął naszą wersję zdarzeń, że ja nic nie piłam, więc mi się upiekło, ale co jakiego mi obciachu narobił to nigdy nie zapomnę no to chyba najgorsza sytuacja Dodam, że nie przestałam pić piwa w pracy, haha, jak można pracować w barze i przez 8 godzin się nie napić?;d Byłam po prostu bardziej dyskretna

NAJGORSZA randka ever?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia