-
-
Re: Summer Adventure
WAMPIREK > 05-10-2007, 14:41
Jak wiadomo ja poki co studiuje administracje ... i chce (tzn. mysle) by po zrobieniu licencjata zaczac drugi kierunek ... najlepiej ekonomie.
Miasto to .... Warszawa, Wroclaw,Krakow....niekoniecznie w tej kolejnosci ...ale te 3 miasta mnie bardzo interesuja -
WAMPIREK > 05-10-2007, 14:42
A druga opcja to wyjechac... -
Klarasek > 05-10-2007, 15:10
no to tak jak ja. W sumie jeden cel: wyprowadzić się z domu. -
Vorissa > 05-10-2007, 15:15
Jak to jest możliwe, że wszystkie s? tak mocno zbuntowane i chc? uciekać z domu ? ^.^
Nie wiem jak? maj? sytuację inni, ale ja swoje też przeszłam i też najchętniej chcę wyjechać z domu...
Odliczam dni do maja ;-) Ostatni pisemny egzamin 14 maja, ustne nie wiem kiedy, a potem bye bye Polsko... na rok, dwa, może na zawsze, nie wiem. W każdym b?dź razie w rodzinne strony nigdy już nie wrócę. ^.^ -
edyta_s > 05-10-2007, 19:41
Ja nie chce uciekac.Jedyne co to uciec z tego miasta, ale nie z domu, bo chyba jednak rodzice to jedyne osoby, na ktorych naprawde moge zawsze polegac. -
Ninka Jones > 05-10-2007, 19:52
ja nie powiem że nie moge polegać na nich, ale ostatnio jest tak beznadziejnie że jestem na skraju załamania nerwowego :?
Jo, je?li chodzi o rodzinkę to ja do końca roku wy?lę papiery do agencji i zaznaczę że mogę przyjechać w maju, a rodzince dam znać dokładnie kiedy jak już będe miała pewno?ć że mnie chc?. a jak będzie z Watford to zobaczymy... jedno wiem. STRASZNIE chciałabym pracować w HMV w Harlequin Centre w Watford w weekendy i wieczory. kocham to miejsce
Klara, może i jestem zdesperowana ale na pewno nieszczę?liwa i nieumiej?ca się odnaleźć w miejscu w którym aktualnie przebywam.
A studia? ja póki co odpuszczam...
Dni do maja też liczę... nie no może miesi?ce...
OK, mamy weekend
ide zaraz rozpracować moj? ćwiartkę -
WAMPIREK > 05-10-2007, 20:16
Ale ja nie chcę uciekać ani od rodziców ani z domu.Mam najwspanialszych rodziców na ?wiecie i kocham ich bardzo mocno.Jednakże przychodzi taki okres w życiu człowieka kiedy chce odci?ć pępowinę.I to jest całkiem normalne.Dorastamy. -
Klarasek > 05-10-2007, 20:17
masz rację Ninka. Rób to co uważasz za słuszne. Nie kieruj się zewsz?d napływaj?cymi głosami mówi?cymi "nie idziesz na studia??" "toż to skandal!"
Najważniejsze żeby mieć satysfakcję z tego co się robi! Ot co -
Ninka Jones > 05-10-2007, 23:24
dzięki Klara (Ty Stary Wyadaczu)
ja też uważam że to jest najważniejsze, żebym była szczę?liwa.
wydawało mi się że mojej mamie też na tym zależy, ale tak sie zachowuje teraz jakby celowo chciała się ze mn? pokłócić przez mój wyjazd. i to mnie wkurza. jestem dorosła, mam swoje plany i marzenia, a ona tego nie szanuje i za wszelk? cenę próbuje na mnie wymusić spełnianie jej zachcianek. dlatego wła?nie mam ochote wyjechać JUŻ.
ukłony w stronę Jo. dalej jest na myspacie w my heroes, bo naprawde j? podziwiam. raz jest lepiej, raz gorzej, modlę się żebym i ja potrafiła cieszyć się zawsze z tego że tam jestem i się realizuję.
ps. nie jestem u siebie, nocuję u mojej przyjaciółkitaki spontan :mrgreen: wpadły?my na to jak j? odprowadzałam (a mieszka na drugim końcu miasta). zadzwoniły?my gdzie trzeba a moja mama "Przecież nie masz ani piżamy, ani szczoteczki do zębów" jazda :mrgreen: -
Klarasek > 06-10-2007, 11:24
Ninka ja mimo wszystko my?lę, że Twoja mama nie robi tego specjalnie żeby się z Tob? pokłócić...Ona po prostu uważa, że studia byłyby dla Ciebie lepsze. Na pewno się o Ciebie martwi i nie chce żeby? popełniła życiowego błędu. Mama też człowiek-trzeba j? zrozumieć...
Zamiast się kłócić podejdź do tego dyplomatycznie :wink: