-
-
Re: Summer Adventure
Kierlajn > 04-10-2007, 20:55
a ja poludniowy wschooodjak musialam tlumaczyc bedac jeszcze w Niemczech to mowilam ze 200km na poludnie od warschau -
Vorissa > 04-10-2007, 21:24
Ninka, deklaracje można zmienić do 8 lutego - co w praktyce oznacza, że do końca stycznia ( u mnie do połowy bo potem ferie)
A sama nie wiem czy chcę studiować w PL... my?lę sobie o Uniwersytecie wrocławskim, albo gdzie? kiedy? może studia w UK... wiem, że chcę tam pojechać i pojadę ^.^ -
Ninka Jones > 04-10-2007, 22:12
ja wiedziałam to już w styczniu, ale po powrocie już wiem to na 100000000... %.
Teraz boli. -
Migotka > 04-10-2007, 23:27
Ninka, dasz rade.. wiekszosc z nas to przechodzila.. hi hi hi
a matura nic sie nie martw, najwieksze glaby zdaja.. a w ogole.. wiesz co zdajesz i na jakim poziomie?! -
Ninka Jones > 05-10-2007, 9:45
tak, pisałam co? już wcze?niej.
polski, angielski i WOS - wszystko na rozszerzonym.
a ja sie nie martwie czy zdam czy nie, tylko jak długo to wytrzymam i ile jeszcze się będe z mam? kłócić w kwestii studiów.
wiecie co... tak mi się wydaje że je?li taka atmosfera jak teraz będzie dalej miała miejsce to ja po prostu sobie w maju wyjadę... ojciec sie nie wtr?ca ale matki mam już powyżej uszu.
kasę na bilet już mam, jak tylko się dowiem kiedy ostatni egzamin, bookuję lot na następny dzień... -
Ninka Jones > 05-10-2007, 9:49
-
Klarasek > 05-10-2007, 10:36
widzę, że jeste? mocno zdesperowana... -
Yoanna > 05-10-2007, 11:48
ninek to nie jest tak ze bukujesz na nastepny dzien bo o ile wiem, to jedziesz na au pair wiec musisz z rodzinka uzgodnicchyba ze tak ci sie poszczesci, ze znajdziesz rodzinke w watford ktora bedzie cie chciala wlasnie tak dzien po ostatnim examie, czego ci zycze. jak rodzinki zobacza twoj entuzjazm co do watford to beda zachwycone ;D -
WAMPIREK > 05-10-2007, 13:23
Ninka, z maturka dasz rade
Mi chodzi po glowie by poprawic maturke i uderzac na drugie studia -
Klarasek > 05-10-2007, 14:34
Monia a co Ty by? chciała studiować? I gdzie?