• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

socho > 13-04-2013, 13:49

freckled - też miałam takie wrażenie jak byłam w Gawo, niezbyt przyjemna sprawa :/

ale przeniosłam się do Proworku mimo wielu różnych opinii i póki co jest ok, mam pierwszy match po w sumie tygodniu i zobaczymy co z tego będzie

balbina - wobec tego trzymamy kciuki żeby się ruszyło!

freckled > 13-04-2013, 14:12

Mam 22 lata, zdaję sobię sprawę, że to pewnie dobrze. Ale z drugiej strony prawko mam tylko od miesiąca, to jednak jest jakiś minus

Ja też mam nadzieję, że szybko znajdą się jakieś ciekawe rodzinki

balbina > 13-04-2013, 15:46

dzięki

LOl socho jaki był cel przednoszenia się z gawo do proworku jak oni mają takie same agencjie ?

a do tego prowork pozwala Ci być tylko w jednej z nich ?;> bo ja nei wiedże najmniejszego sensu

freckled - no masz22 lat, także spokojnie znajdziesz rodzinę

PRawko prawkiem... ale wiek najwazniejszy jednak

socho > 13-04-2013, 16:35

balbina - wiem, że mają te same, ale chodziło mi o kontakt i ogólną współpracę z biurem - nie byłam zadowolona z Gawo, kobieta mnie olewała, nie odpowiadała na moje maile (zaczęła odpisywać w trybie natychmiastowym, gdy poinformowałam ją, ze rezygnuję z usług ich biura), a w Proworku od początku było inaczej (i dodatkowym plusem jest to, że biuro jest w wwie, więc zawsze mogę podjechać)

balbina > 13-04-2013, 18:11

aaaa chyba że tak to działa

ja bym na Twoim miejscu zapisała się do APiA albo CC - droższebo droższe, ale byś już raty nie wpłacala no i tam jakoś rodzinki często wchodzą na profil dzioewczynom - no i mi

ale jak teraz jesteś zadowolona, to super, tylko zeby znaleźć super rodzinkę i będzie dobrze

socho > 13-04-2013, 18:27

myślałam o tym i może tak zrobię, tylko najpierw poczekam np. do końca tego miesiąca i zobaczę jak to tu będzie szło wszystko

właśnie widziałam - bardzo dużo tych prematchy masz, więc to dodatkowo zachęca

a i owszem, trzeba być dobrej myśli

Jarzebinka > 13-04-2013, 21:15

NIe wszyscy w APiA mają tyle matchy co Aguta...

madz > 13-04-2013, 21:32

U Ciebie ostatnio niestety ucichło, pisz do Londynu niech coś z tym zrobią!

agniesia > 13-04-2013, 21:42

No to dziewczynki dołączam do Was, bo praktycznie jesteśmy na tym samym etapie. Wróciłam do punktu szukania rodzinki, gdyż przedłużam program o 9 miesięcy a postanowiłam opuścić obecną. Zaczynać będę w nowej family w lipcu, dużo z Was planuje w tym czasie do USA przylecieć?

madz > 13-04-2013, 22:10

Ja 24 czerwca przylatuję.

A jaki stan sobie wybrałaś? Bo słyszałam, że jeśli przedłuża się program to można wybrać sobie preferowany stan :)

No i jak Twój ostatni rok minął? Polecasz swoją rodzinę, bo pewnie szukają au pair, czy może już znaleźli?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia