• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

milenka3991 > 04-05-2012, 15:27

LMFAO !!! 8O

Aaaa I Kill you :mrgreen:

Zadroszcze ....

blonde > 04-05-2012, 16:03

Rodzina (ta z Maryland) zeszła z profilu po dwóch dniach, nie odzywali się. No i dobrze, bo właściwie to mi sie nie podobał ten match Hehe, po raz pierwszy chyba się cieszę z pustego roomu - bo mogę czekać na jakąś następną rodzinkę.

A mam do Was pytanie co do tych maili do LCC - myślicie, że wysyłać jakiejś LCC taki 'reklamujący mnie' mail? Co radzicie?

madlu > 04-05-2012, 17:30

Ja wyslalam maila do LCC z Kalifronii , ale nie wiem czy to by zadzialalo, bo po 2 godzinach dostalam match z NYC.. moze gdyby nie ta rodzina z Nowego Jorku, to pojawilby sie ktos z CA na maila nie odpisala, ale moze zdzialalaby cos z matchami

Rodzina z Manhattanu wciaz jest na profilu, ale się nie odzywa. Na koncie Inter Exchange mam kolejna rodzinke, ktora mieszka 50 mil od Manhattanu. Mają 2 dziewczynki -jedna ma 8 lat, a druga 13.. Ale tez się jeszcze nie odezwali.

więc czekam i staram się skupic na maturze z matmy

blonde > 04-05-2012, 17:36

@madlu a w jakim rejonie Kaliforni ta LCC do której pisałaś?

LadyWatson > 04-05-2012, 18:53

Słuchajcie, mam drugą rodzinę na profilu APiA!! Rodzina z 10-letnią dziewczynką jest dalej, a teraz pojawiła się kolejna. Są z Toledo, Ohio. Mają 4 synów, ale opiekować będę się tylko dwoma (prawie 4 i prawie 5 lat), bo starsi mają odpowiednio 15 i 17 lat. Wyglądają na miłych i chcą umówić się na rozmowę. Tyle, że ja sama nie wiem czego chcę...:-( Niby wszystko fajne, ale coś mi się zdaje, że za bardzo "napaliłam się" na tą 10-latkę...

LadyWatson > 04-05-2012, 19:19

Wiecie co, chyba sobie dam z nimi spokój. Ale nie ze względu na maluchy, tylko jedno, znaczące zdanie w essey'u: "As for Keith and Jacob, our previous au pairs have vacuumed their bedroom, cleaned their bathroom each week, and washed their bedding (sheets) once each week." Mało się nie przewróciłam... Mam wątpliwości czy oni szukają au pair czy cleaning lady...

blonde > 04-05-2012, 19:25

A Keith i Jacob to ci młodsi czy ci starsi?

LadyWatson > 04-05-2012, 19:28

[quote name="blonde"]A Keith i Jacob to ci młodsi czy ci starsi?[/quote]

Starsi, odpowiednio 15 i 17 lat...

blonde > 04-05-2012, 19:30

No to ja bym nie brała takiej roboty... Goście są niewiele młodsi od Ciebie. To już nie chodzi o tą robotę czy to sprzątanie, ale rozwydrzone amerykańskie nastolatki będą Cię traktowały jak służącą - zero autorytetu, zero respektu.

blonde > 04-05-2012, 19:31

Tzn może się mylę, ale tak mi się wydaje... Ewentualnie mozesz poprosić w razie czego o kontakt do tej au pairki i od niej się dowiedzieć jak to jest.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia