-
-
Re: Summer Adventure
Yoanna > 03-10-2007, 17:57
ehh zebys tylko nie miala tak jak ja w tamtym roku. wyjechalam niby na summer. bo nie lubie sie klocic ;P potem byly wyniki matury i studia. mama sie pytala czy wracam zeby zlozyc czy ona ma to zrobic. to powiedzialam ze niech ona zlozy bo mi nikt wolnego nie da. wczesniej mowilam o turystyce i anglistyce ale jak juz bylam w uk to powiedzialam zeby skladala na anglistyke. jest to najbardziej oblegany kierunekw bialym. wiec myslalam, ze moze sie nie dostane. na to mama: a co jak sie nie dostaniesz? powiedzialam, ze pojde na platne. oczywiscie w planie mialam pozniej powiedziec ze na platne nie ide bo po co placic hehe. no ale z moim szczesciem dostalam sie ;/ i to calkiem wysoko na liscie ehhhh w rodzinie radosc. a ja nawet tego faktu nie skomentowalam. i tak nie wiedzialam co robic, w sumie zrobilam cos w stylu holidejsy w pl.. bo wyjezdzalam z londynu z mysla, ze wroce za 3 tyg.. i dokladnie za tyle wrocilam.. ja to potrafie oszacowac hahaha.
harrow? czemu harrow? zadnych kompromisow, watford i tyle! -
Ninka Jones > 03-10-2007, 22:50
no znam Jo Twoj? historięmi by było szkoda wyjeżdżać z Anglii nawet na tydzień. no bo po co? żeby słuchać że jestem głupia i że życie marnuję?
a Harrow... hmmdaleko od Watford nie jest, stamt?d pochodzi Tom (?piewaj?cy blondas z MF) i Kate Nash, jako? tak przemawia do mnie
nie no ale Watford na pierwszym miejscu, trzeba być jak najbliżej -
WAMPIREK > 04-10-2007, 0:24
Ten Tom ? -
Klarasek > 04-10-2007, 9:44
Monia znaj?c Ninkę to musi być TEN Tom :wink: -
Ninka Jones > 04-10-2007, 14:27
tak Monia ten Tommy z którym się umówiła? w sobotę do kina :mrgreen: -
Ninka Jones > 04-10-2007, 14:35
OMG
jak ja go kocham
i kupił sobie nowe buty
DANNY OF COURSE
musicie to zobaczyć!
http://pl.youtube.com/watch?v=KH3Yfm5SxJ8
KOCHAM KOCHAM KOCHAM :mrgreen:
nie tylko jego, ale i tę piosenkę i tego kogo? kto wrzucił to na youtuba
"You can run into my arms, it's OK don't be alarmed, come into me, there's no distance in between our love, so go and let the rain pour, I'll be all you need and more..."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: -
Ninka Jones > 04-10-2007, 14:49
macie Toma
http://pl.youtube.com/watch?v=9hy5-U0e_KM
troszke tu spedalony, ale słodziak z niego! :mrgreen:
a Danny...
wygl?da...
PO PROSTU PRZE?LICZNIE!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: -
Grizzly > 04-10-2007, 14:52
ej przeciez to jest piosenka Rihanny;] -
WAMPIREK > 04-10-2007, 14:55
Wooo no no
W ogole Ninek...do ktorego trzeba zadeklarowac przedmiot zdawany na maturze ? -
Ninka Jones > 04-10-2007, 14:58
wiem że Rihanny
w obydwu wersjach kocham
a teraz słucham R. Kelly "She's Got That Vibe" (obejrzyjcie to video gdzie Tom jest spedalony)
już wtępna deklaracja była w tamtym tygodniu, ale ostatnich zmian można dokonać jako? w lutym.