• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

paulaw > 07-04-2012, 17:19

No tak, ale w tym problem, że ja dopiero ZAKŁADAM po świętach na dół, z górą nie ma problemu bo noszę od grudnia 2010 roku i zdejmę, ale dół... przez 15 miesięcy nie wiadomo czy się wyprostują. No fakt, wytrzymam miesiąc, czy nawet dwa, ale... jak myślę, że to jeszcze tyle będzie trwało to aż mnie... EHH szkoda słów.

A ja się nie mogę doczekać, aby chodzić po ulicach i robić zdjęcia. I jeść lody Ben&Jerry's! I oczywiście zakupy, mam już meeeega listę co kupić w trakcie wyjazdu, między innymi aparat i czytnik Kindle.

merti > 07-04-2012, 20:39

To zależy jak bardzo krzywe masz... a czemu taki odstep czasu miedzy łukami?

paulaw > 07-04-2012, 20:59

Nie są aż tak krzywe, a jednak wymagają aparatu. Nie wiem co dokładnie moja orto mówiła, podobno jak góra zaczęła się prostować, to zęby zaczęły wypychać te dolne przez zagryzanie, czy jakoś tak. Po prostu te na dole zaczęły się rozłazić w różne strony. I teraz muszę mieć równe i te i te, żeby żadne z nich się nie rozlazły. Błędne koło, bo jeżeli zdejmę górę i założę dół, to nie wiadomo czy to samo nie stanie się z górą :/

Pochorowałam się, no pięknie. Nienawidzę być chora!

merti > 07-04-2012, 21:21

Aaaa... no tak. Dlatego ja założyłam od razu na górę i dół. I mam nadzieje, że mi się w 2 lata wyprostują... tzn dół już gotowy, ale góra wciąż krzywa ;/

maria_kujpom > 07-04-2012, 21:30

Wesolych swiat przyszle au pairki, postanowilam wrocic do was na forum... mam nadzieje, ze bede Wam umiala jakos pomoc w waszych problemach (choc przygode z USA mam juz za soba ;P )

paulaw > 07-04-2012, 21:44

Mi góra już się wyprostowała, a przynajmniej do wyjazdu wszystko będzie w porządku, ale dół... nie jest niby tak krzywy, trochę nierówne są, ale jednak nigdy nic nie wiadomo. Po świętach pójdę do mojej ortodontki i pogadam z nią, zobaczymy co da się zrobić. Wolę już się upewnić, że nie będę później miała kłopotów.

Cześć maria_kujpom (: W jakim stanie i z jakim biurem byłaś w USA? Wesołych świąt!

maria_kujpom > 07-04-2012, 21:46

troszke bylam w Bostonie Massachusetts a pozniej w Niu Jorku, trafil mi sie Manhattan ;P Cultural Care- ale tylko Boston.

paulaw > 07-04-2012, 22:22

A Nowy Jork? Dlaczego Boston tylko CC? Wiesz, nam się marzy NYC, a ja to już w ogóle mam na punkcie tego miasta totalnego bzika od wielu już lat :mrgreen: tylko pozazdrościć! I jak wspomnienia?

maria_kujpom > 07-04-2012, 22:34

super, prawdopodobnie te wakacje tez spedze w NY, wiec juz klaskam uszami ze szczescia.

Dlaczego Boston tylko z CC?? Hmm.. mialam problemy i zrezygnowalam z tej agencji. Zawiodlam sie na nich troszke.

paulaw > 07-04-2012, 23:55

CC ma bardzo atrakcyjną ofertę, ale później wszystko wychodzi w praniu, dlatego ja zdecyduję się na GAWO.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia