• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Klarasek > 30-09-2007, 16:17

No pewnie! Mężczyźni s? beznadziejni! Niech spadaj? na drzewo banany prostować i li?cie pompować! ot co...

edyta_s > 30-09-2007, 16:21

Zycze powodzenia

No i racja, niech spada w takim razie. Gowniarz jeden. :/

Ninka Jones > 02-10-2007, 9:10

ogłaszam doła...

chcę do Leceister

Yoanna > 02-10-2007, 14:54

ee tam nin, w uk teraz taka pogoda ze niedobrze sie robi, pada i pada i szaro i zimno ;/

Ninka Jones > 02-10-2007, 17:15

jak dla mnie to byłoby cały czas słońce...

wiesz czemu...

z cukru nie jestem, deszcz mnie nie obchodzi.

kuźwa wczoraj sobie zdałam sprawę że min?ł mi dopiero miesi?c. Tak cholernie długi że nie wiem jak przeżyję i wytrzymam kolejne osiem

edyta_s > 02-10-2007, 21:55

To ja Ci Ninka wspolczuje. Bo ja sie tez Niemcami (tzn krajem, nie facetami;p) strasznie podniecalam, ale juz mi przeszlo i stwierdzilam, ze chyba jednak w Polsce zostane. A jak Ty tak miesiace liczysz to masakra <g>

Migotka > 02-10-2007, 23:30

nic sie nie martw, szybko minie Ci te 8 miechow, seriooo!

Jak juz sie wszystko rozkreci.. to nawet sie nie obejrzysz a juz beda swieta, a potem ferie zimowe i koniec.. matura,bleee..

Ninka Jones > 03-10-2007, 0:42

jak tylko się dowiem kiedy mam ostatni egzamin, zacznę dni odliczać...

Migotka koleżanka mi dzi? to samo powiedziała, że dla niej wrzesień też był najgorszy, po studniówce zleciało momentalnie...

LICZĄ NA TO BO USCHNĄ!

Yoanna > 03-10-2007, 11:47

zgadzam sie. wrzesien to byla porazka. ninka, byle do 2008, potem juz szybciej leci, studniowka, ferie, wielkanoc, koniec roku i matura. i jedziesz ;D

a w ogole jeszcze nie tak dawno pisalas ze na UJ chcesz isc? przeszlo? czyli na 100% wracasz? can't wait!

Ninka Jones > 03-10-2007, 17:41

Asiu to jest tak...

tylko jak sie dowiem kiedy mam ostatni egzamin i od razu kupuje bilet na następny poranek i 3 dni wcze?niej walizka stoi spakowana. Więc w maju kochanie się widzimy już! :mrgreen:

mama ze studiami zrobi, żeby sie nie czepiała, chodź znaj?c życie i tak wyjadę w chorej relachi/atmosferze pomiędzy mn? a moimi rodzicami, już to widzę poprostu :?

do PL nie chce wracać za żadne skarby, ale wiem, że JE?LI się dostanę na to dziennikarstwo na UJ na dzienne (w co szczerze w?tpie) to wtedy będe mieć problem...

ale bardzo chciałabym pojechać i nie wrócić.

GRZEJ MI MIEJSCE, ale w Harrow albo Watford a może lepiej zabrzmi w Watford albo Harrow hiiii :mrgreen:

jak o tym my?le to od razu żyć mi się chce :mrgreen:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia