-
-
Re: Plany a rzeczywistość
Ninka Jones > 19-02-2008, 19:46
żartujesz chyba
dobrze że do nas wróciła? :* -
kasiorrr > 19-02-2008, 22:30
[quote name="edyta_s"] Maturzystki, macie do końca zrobion? i dopracowan? prezentację?[/quote]
<lezy> :lol: ja jeszcze nie zaczęłam, a się wpakowałam w trudny temat... :? -
idril > 19-02-2008, 23:12
w zasadzie juz mam.
tylko kwestia nauczenia sie teraz. -
Vorissa > 19-02-2008, 23:22
ja w pi?tek będę już pytana z prezentacjiale to tylko 5 minut z 15, więc t? czę?ć mam napisan?, została bibliografia ale muszę się dopytać bo nie wiem paru rzeczy...
i w sumie to ja i tak będę mówić co innego niż napisałam, na pamięć siętego nigdy w życiu nie nauczę ;// -
asiafrugo > 19-02-2008, 23:37
Ja pamiętam, miałam mature z polaka w poniedziałek, a uczyłam się jej (na pamięć oczywi?cie) w piatek, sobote i niedzielę, w domu umiałam j? na blachę, a jak stanełam przed komisj?, to było eee yyyy aaaa....ale komisja wyrozumiała, w końcu stresssssnajgorzej było jak zapomniałam jednego słówka i zacięłam się na 15 sekund w każdym razie nie polecam nauki na pamięć -
asiafrugo > 19-02-2008, 23:38
p.s. Miałam temat o małżeństwach w literaturze, także je?li kto? ma podobny i chce 'rzucić okiem' mogę udostępnićprezentacja multimedialna gratis -
edyta_s > 20-02-2008, 1:32
to mnie pocieszylyscie, bo moja dopiero sie robiwlasnie najgorsze sie tego nauczyc:/ ja kuje na pamiec, bo inaczej jak sie zatne to dopiero bedzie tragedia -
Ninka Jones > 20-02-2008, 1:36
prezentacja to pikus, jak tu sie wosu nauczyc -
Vorissa > 20-02-2008, 1:42
Nina a ja już piszę sprawdziany z wosu... przeraża mnie to ... pocieszam się żeto moj 4 przedmiot i nie zależy od tego moja zdana matura... xD -
kasiorrr > 20-02-2008, 1:53
a wła?nie co zdajecie na maturze? u mnie to wygl?da tak:
polski R
angielski P
historia P
Wos R
i powoli zaczynam sie bac:/