• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Karty płatnicze

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Karty płatnicze

• Karty płatnicze
  • Re: Karty płatnicze

sylwiaQ > 07-10-2011, 20:20

Z tego co wiem to się nie opłaca, ale jest pełno pkt gdzie można przelać kasę już od 1F opłaty.

Adderall > 07-10-2011, 20:56

O, to muszę się zorientować, bo muszę szybko wysłać pieniądze, a pocztą to długo...

tosia_ > 07-10-2011, 22:01

Poczytaj dokladnie o WesternUnion, kolezanka kiedys przelewala za ich posrednictwem i byla zadowolona. Niestety nie znam szczegolow. :wink:

Adderall > 07-10-2011, 22:22

O, dziękuję bardzo.

sylwiaQ > 07-10-2011, 22:25

WesterUnion bierze 5F przy 20F do Polski a jak więcej to nie wiem... ale można znaleźć też taniej

http://www.przekazypieniezne.com/

Ash > 07-10-2011, 23:22

ja przelewałam przez grosik, 4 funty niezależnie od kwoty (no chyba że wysyłasz tysiące ;p)

Adderall > 08-10-2011, 21:04

Ash, a jaki dowód potwierdzenia adresu wysłałaś?

Byłabym wdzięczna gdybyś odezwała się do mnie na GG. Jestem cały czas.

Kasia2027 > 24-10-2011, 14:57

ASH...

Pisałaś ze normalnie można przesłać pieniądze z lloydsa do pl np. do bz wbk. Ja pracowałam w Angli 4 miesiące, mam tam na koncie kasę w lloydsie, zwykłe konto classic. Poprosiłam mojego szwagra zeby mi przesłał na jego konto walutowe w ing i co KUPA. nie da się wysłąć. Dlatego też otworzyłam własne konto w wbk walutowe... teraz też KUPA nie da się przesłać tych pieniędzy i jestem w kropce. Dzwoniłam na infolinie do Anglii i powiedzieli mi żę wszystko jest już all right ! Ale nie jest... myślisz że powinnam zadzwonić na Polską infolinie lloydsa???

Proszę o pomoc... aktualnie jestem w Pl studiuję, nie mogę teraz jechać do Anglii tylko po to żeby zrobić wypłatę z konta i iść do jakiejś firmy żeby mi przelała. Mam konto w internet banking... ile razy bede próbować ... już nie wiem co mam robić...(

sylwiaQ > 31-10-2011, 2:14

Ja polecam http://transfer24.co.uk/ sama przez to wykonuję przelewy i nie narzekam

Ash > 31-10-2011, 13:55

Kasia sama z lloydsa na pl konto nie przelewałam ale czytałam w necie że mozna normalnie przelać. Skoro jestes w Polsce wyplac kase karta platnicza i tyle. Poza tym nie zamknelas konta przed powrotem do Polski?

Ja robie przelewy przez grosik obecnie i wszystko si.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna