-
-
Re: SZUKAM AUPAIR Z HOLANDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marika299 > 12-06-2011, 18:29
[quote name="kroolewna_z_drewna"]U mnie w Maarn podobno jest jeszcze jakaś, ale ukrywa się całymi dniami w domu, chyba nie będę jej nachodzić. :mrgreen:[/quote]
aa czyli jednak nie mieszkasz tak blisko amster.myslalam ze jakas wioska obok. no w okolicach amster,amersfoortu jest nas dosc sporo.ale wiele z nich sie wogole nie oglasza.
kiedy przyjechalas i na jak dlugo zostajesz? -
kroolewna_z_drewna > 12-06-2011, 23:58
Jak dla mnie to Amsterdam jest całkiem blisko. Przyjechałam prawie 4 tygodnie temu i planuje pozostać przez najblizszy rok. -
anika1992 > 13-06-2011, 18:43
Teraz mysle juz o tym weekendzie, najblizszym: 18-19.6. Poznalam w Enschede swietna dziewczyne z Iranu, moze przyjade z nia, ale nie jestem pewna, bo ona studiuje i ma napiety grafik. Fajnie byloby z kims pozwiedzac.
Szukam jeszcze noclegu, ale to na couchsurfingu...:-) -
kroolewna_z_drewna > 13-06-2011, 23:45
Ja czerwiec do końca mam bardzo zajęty, bo to w mojej rodzince taki zalatany czas- dużo rodzinnych imprez. Ale w lipcu już byłabym bardzo chętna na spotkanie, zwiedzanie i poznawanie ludzi -
anika1992 > 17-06-2011, 13:26
Hej, dziewczyny mam bardzo pilna sprawe!!! Wiecie moze gdzie mozna tanio i bezpiecznie przenocowac w Amsterdamie?? Moj nocleg niestety nie wypalil i teraz na gwalt szukam czegos na jutro!! Jakie sa ceny?? A moze ktos zna kogos kto moglby mnie przenocowac? POMOCY!!!!!!!! -
anika1992 > 17-06-2011, 16:48
OK, najprawdopodobnije zatrzymam sie na campingu, calkiem fajnyChce ktos ze mna zwiedzac?? Dzwoncie na moj niemiecki numer: +4915120922388 albo polski: +48 795 464 774 Albo mozemy sie gdzies umowic? Piszcie, gdzie Wam pasuje -
anika1992 > 20-06-2011, 14:23
Wrocila, jednak znalazlam darmowy nocleg!!
Szkoda, ze nie spotkalam zadnej au pair z Polski! Mimo to, bylo wspaniale - jak marzenie. -
kroolewna_z_drewna > 21-06-2011, 10:12
Ja w lipcu mogłabym gdzieś wyskoczyć z Tobą:mrgreen: -
anika1992 > 22-06-2011, 13:11
W lipcu planuje juz tylko Köln i Paryz ( rainbow city tours - tam jest 4-dniowy wyjazd do Paryza za 105 euro z mojego miasta, od ciebie pewnie znacznie taniej, moze Ci pasuje??? Mjoa hostka mi o tej firmie powiedziala). Co do drugiego miasta, to szukam kogos z okolic, bo wtedy bilet jest tanszy; kogos z Münster... -
bleed_well > 08-08-2011, 23:49
Ktoś będzie w Naarden / Bussum od połowy sierpnia?