• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

au pair world, easy au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• au pair world, easy au pair

• au pair world, easy au pair
  • Re: au pair world, easy au pair

Katka > 25-08-2010, 1:04

:| na granicy z niemcami? nigdy mi się nie zdażylo a dość często ją przekraczałam czy to autem czy w autokarach... Mamy otwarte granice Czasami zdażają się kontrole, ale ostatnio nawet jedną w Wałbrzychu miałam jak do Wrocławia jechałam więc... wszystko się może zdazyć ;D

marika299 > 25-08-2010, 1:43

melissa dla mnie to triche dziwne,po co im au pair tylko na 1mies?przy tym jeszcze nie odp na maile,czyli jakos tak bardzo im nie zalezy.

wiem,wiem,moze za duzo filozofuje ale juz tak mam.wgl nigdy nie pojechalabym do wloch jako au pair.bylam tam na wqakcjach na 2 tyg i ciesze sie ze wrocilam cala.krotko mowiac,super przystojny kasanowa chcial mnie uprowadzic.z kolei kuzynka mojej kumpeli trafila jeszcze gorzej,ale lepiej nie bede o tym pisac.ogolnie ja tam sie nie czulam za bardzo bezpiecznie.

oczywiscie nie chce Cie zniechecac.to tylko moje zdanie i moje dosw

p.s co mnie rozbawilo...peeelno automatow z prezerwatywami,no bo jakby sie komus nagle zachcialo w nocy no teges :lol: a moze to ja jestem jakas niedoinformowana i w pl tez to mamy?

alexandrowa > 06-09-2010, 20:51

[quote name="marika299"]

p.s co mnie rozbawilo...peeelno automatow z prezerwatywami,no bo jakby sie komus nagle zachcialo w nocy no teges :lol: a moze to ja jestem jakas niedoinformowana i w pl tez to mamy?[/quote]

mamy ale chyba w małej ilości widziałam w pubach wPoznaniu tylko

Tak sobie myślę, o tym easy au pair.. Nie musiałabym referncji załatwiać pewnie jakoś namiętnie chociaż no nie wiem, na pewno czegoś oczekiwać będą... Ale myślę jeszcze o happy au pair. 500zl to nie aż tak wiele, a mogłoby ułatwić troszkę..

lolita > 27-09-2010, 8:42

witajcie. dostałam propozycję z UK ale czy to możliweżeby dawali 360 GBP tygodniowo??

Prosz o odpowiedz

Może któraś z was tez tyle miała??

zlosnica > 27-09-2010, 11:07

niemożliwe, spam.

Metallinka > 27-09-2010, 21:45

No pewnie , że niemożliwe... oszuści i tyle.

maxim > 29-09-2010, 11:28

Hej jestem tu nowa więc witam:-) zarejestrowałam się dziś na stronie easy au pair. Jak długo czekaliście na oferty rodziny :?: dodam, że mam darmowy profil i wybrałam kilka krajów. :mrgreen: Najbardziej jestem zainteresowana wyjazdem do Hiszpanii lub Anglii o tych krajach dziewczyny najwięcej piszą. Myślałam nad USA ale stwierdziłam, że na początek wybiorę raj Europejski.

WhiteDove > 30-09-2010, 15:29

Hej Powiem szczerze, ze ja na stonie greataupair nie dostalam zadnej propozycji, za to na au pair world wysylalam sama tym co mi sie spodobali i sporo potencjalnych rodzin sie znalazlo Moze na greataupair oplaca sie tylko jak masz oplacone konto? Ktoraz z Was wyjechala z tej stronki bez oplacenia konta?

au pair_ala > 01-10-2010, 10:18

z reguły dziewczyny szybko znajdują rodzinkę.

maxim > 05-10-2010, 13:57

ja już czekam kilka dni i nic może nie jestem kandydatka na au pair ...sama nie wiem:-( jeszcze dziś zarejestruje się na innych stronach i poszukam rodzinki. Jak nikt nie będzie zainteresowany moją błyskotliwą osobą :mrgreen: to może zastanowię się nad agencja w Polsce, ale jeszcze dam sobie na wstrzymanie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna