-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
Katka > 14-07-2010, 22:41
zrozuuuumieszbędą mówić powoli i zrozumiale ;D
wyśpij się ;D -
maria_kujpom > 14-07-2010, 23:04
znalazlas pytania? ;>
Ja kciukuje.!!! -
quaantaa > 15-07-2010, 18:14
tak znalazłamale stres :] jeszcze troche i bede "gadać" :] -
maria_kujpom > 15-07-2010, 23:04
Opowiadaj jak bylo.! ;D Przezylas? -
Katka > 16-07-2010, 1:14
noooo... czekamy! -
martyna > 16-07-2010, 8:00
wróciłam wczoraj do domu a tu jakaś magiczna koperta z CC. Dostałam kolejne papiery,książeczki i login. Ku mojemu zdziwieniu wieczorem na moim koncie pojawiła się pierwsza rodzinka. Problem w tym, że nie bardzo mi się widzi ta lokalizacja... 20-40 min od Chicago. Co mam im napisać jeśli się skontaktują? Wiem, że nie jestem oryginalna... ale bardziej by mi odpowiadała np California. Uznałam, że skoro podejmuje decyzję o wyjeździe, to nie chcę utknąć w miejscu, które w ogóle mnie nie pociąga... i tak jest w tym przypadku... -
89dzoana89 > 16-07-2010, 9:31
HejJa tez od 2 dni mam na profilu pierwsza rodiznke
Sa z Michigan, maja 2 dzieci: 1 i 2 latka czyli po prostu masakra;/
Hostka mi maila wyslala w ktorym zapytala jakimi dziecmi lubie sie zajmowacNo to napisalam 5 lat i wiecej Zapytala w takim razie jak bym sie czula opiekujac sie tak malymi dzieciakami a ja na to ze czuje ze to dla mnie za duze wyzwanie i ze zycze im znalezienia dobrej au pair :mrgreen:
Takze pierwsza rodiznka splawiona heheNa dodatek ta lokalizacja...na okolo tylko jeziora, lasy, pola i przyroda -
martyna > 16-07-2010, 14:15
Ja wiem, że odrzucanie rodziny ze względu na miejsce zamieszkania jest chore, bo nie to jest najważniejsze... ale nie chce potem żałować... tak więc postanowiłam jeszcze poczekać. Najwyżej mi wpiszą notatkę w profil... -
quaantaa > 16-07-2010, 20:20
witam :*
przepraszam, że dopiero teraz odpisuje ale miałam taki młyn w pracy, ze szkoda gadać, ale już wam odpisuje!!
a wiec tak:
Mailowo umówiłam sie z ojcem dzieci, że zadzwonią do mnie w czwartek, bo oboje z żoną maja to popołudnie wolne i mogliby porozmawiać ze mną oboje. Efekt był taki, że zadzwoniła tylko matka, gdyż ojciec utknał na lotnisku. Gadałysmy ok 30 min!!!. Nie ukrywam, że byłam załamana poziomem mojego angielskiego. Pytała o prawo jazdy, co lubię robić z dziećmi, czy umię dobrze pływać i takie tam. Kilka godzin później dostałam maila od matki, gdzie podzękowała za miłą rozmowe i podała mi dane by dodać ją do moich znajomych na facebooku, bo ona nie umieła mi znaleść Dzisiaj napisała mi na facebooku,a później kolejna wiadomość, gdzie pytała czy ojciec może zadzwonić dzisiaj. Ojciec też napisał maila czy moze dzisiaj zadzwonić, tak więc czekam ma 2 telefon... kciukujcie dalej!!!!!! -
Katka > 16-07-2010, 20:29
ooozapowiada się dobrze
<trzyma kciuki!>