• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Prezenty dla Host-rodziny

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Prezenty dla Host-rodziny

• Prezenty dla Host-rodziny
  • Re: Prezenty dla Host-rodziny

Yoanna > 24-04-2006, 22:56

18 czerwiec - gatwick

Marzena a moj chlopak lat 8 lubi grac w football hehe i co tu kupic?

a co hostom? jak na razie to mysle o malej ksiazce o polsce, widzialam takie cos, cena przystepna i nie takie ciezkie (a kazdy gram sie liczy) :wink:

(-:MARZENA:-) > 06-05-2006, 15:03

wpadl mi do glowy pomysl...nie wiem czy dobry jeszcze...przemyslec musze

moglabym spreparowac zdjecia mojej przyszlej rodziny....widzieliscie pocztowki takie co to jak sie na nie patrzy pod innym katem to przedstawiaja cos innego...moznaby zrobic cos takigo ze zdjeciami dzieci i im dac...kosztuje to grosze...co myslicie? przynajmniej prezent jakis oryginalny...duze te dzieciaki mam i juz sama nie wiem co... :roll:

maya > 06-05-2006, 15:13

Pomysł dobry!Wiec po co szukać lepszego..... :wink:

petina > 12-05-2006, 9:41

a macie jakie? fajne pomysły na prezent dla niemowlaka, który ma 3 miesi?ce??

maya > 12-05-2006, 9:47

Dla niemowlaka to albo jakies ubranka albo maskotki-tyle zeby kupic jakies sliczne ciuszki, to musisz znac rozmiar-choc jak kupisz większe, to zawsze bedzie miał na przyszło?ć :wink:

oliwka911gt > 12-05-2006, 22:38

grzechotka!

tak na marginesie, jak patrze z perspektywy czasu to te prezenty dla host rodziny to wielka sciema. i zaloze sie ze potwierdzi to wiekszosc dziweczyn!niby zachwycaja sie prezentami asle na pokaz potem i tak kurze zbiera i wola swoje bo lepsze.

Lieveke > 12-05-2006, 22:54

Ale tak troche glupio z pustymi recoma...

martamaua > 12-05-2006, 23:05

Ja mam moich gdzies po tym jak na swieta dali mi tylko jakies rekawiczki. Na Mikolajki.

Ja latalam dla nich 3 godziny po IKEA, potem dla dzieciakow jeszcze kupowalam. Zrobilam im duza pake.

A ja nie dostalam nic.

Dzieciom zawsze tam kupie czy jakis ciuszek czy slodycze.

Hostow mam gdzies.

Od niej kiedys dostawalam jakies ciuchy (za male na nia czy takie co nie chodzila, czasem jakies kupila po przecenie) to wiekszosc do Polski wywiozlam, zeby sobie na dzialce pouzywali (rodzina) albo do PCK wrzucili. A cala reszta to tez raczej sportowo, niewyjsciowo, po domu.

Teraz oszczedzam pieniadze wiec o niczym nie ma mowy, sama ogolnie nie oczekuje od nich niczego, ale Swieta mnie nieco zabolaly. Nie chodzi mi o cos drogiego itd, ale ja sie troche staralam dla nich. A oni nie wiem moze mysleli, ze zapomne czy co. Tym bardziej, ze wyjezdzalam 24.12 to az glupio bylo nic nie zostawic.

Fakt podziekowal host kilka razy mi pozniej, ale to zostaje w srodku jednak...

Na dowidzenia tez nie sadze zeby mi cos dali, ja tez nic nie bede wymyslac. Nawet nie chce, marze tylko zeby stad zniknac i zorganizowac sobie zycie.

oliwka911gt > 12-05-2006, 23:19

wiem ze glupio, ale jesli chcesz potem patzrec jak sie twoje rzeczy poniewieraja po katach,a albo jak hosci daja komus innemu na towich oczach bo im to niepotrzebne to twoj wybor. prawda boli, ale tak jest w 90% przypadkach. poczytaj posty innych rodzin, jak to nakupowaly niewdomo co a potem wszytko lezy, zbiera kurz. oni tego i tak nie doceniom. moja hostka byla zdiwona ze ja mam cos dla nie j z PL. jak przywiozlam z PL kakao wedlowkie i czekolade gorzka co smakuje jak czekoladaa to hostka potem i tak poleciala do sklepu po ich organiczne kakao i czekolade gorzka organiczna gorzka. uwierz, ze te ich organiczne rzeczy smakuja koszmarnie! kakao czy czekolada gorzka z biedronki czy lider proca smakuje lepiej.

Edi > 12-05-2006, 23:21

Moi hosci to mnie moga w dupe pocalowac,a nie prezent dostac :lol: dzieci zawsze cos dostaja.Jak bylam w Pl to przywiozlam,na urodziny hostom tez,a oni jajco.Moze hostowi bym cos sprezentowala,ale tej wiedzmie nigdy!!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia