• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jakie agencje polecacie?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Jakie agencje polecacie?

• Jakie agencje polecacie?
  • Re: Jakie agencje polecacie?

Magda89 > 28-10-2012, 18:35

Ja też polecam Prowork! Nie drogo, ubezpieczenie rozszerzone w cenie, bardzo sprawnie wszystko to wygląda u nich. Nie mam zastrzeżeń. Poza tym amerykańska agencja, z którą współpracują ma sporą bazę rodzin. W ciągu pierwszego tygodnia na moim koncie miałam aż 6 rodzin i tak naprawdę nie było sytuacji, że dłużej niż pół dnia moje konto było puste(dodam, że w au pair roomie mogą być 2 rodziny jednocześnie). Tak więc byłam tą szczęściarą, która rodzinkę znalazła bardzo szybko.

szalik > 23-12-2012, 21:48

Po Europie polecam na przysłowiową "własną rękę" zgłaszać się do agencji w wybranym kraju. nie spotkałam jeszcze by któraś z zagranicznych brała opłaty od aupair. no i są szybkie w odpowiedziach i doborze rodzinek. odradzam polskie, zdzierają kase. przejechałam się bardzo na gawo i proworku.

teraz czytając te banalne umowy ktore podpisywalam z polskimi agencjami, myśle żenada. ktos za ta samowole powinien sie wziasc.

jeśli nie czujesz sie na silach z jezykiem, popros o pomoc kolezanke/kolege, czy kogoś z rodziny, nawet nauczyciela od angielskiego.

Aneta Baranowicz > 20-04-2013, 10:46

Witam,

zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą:

www.theelizabethaupair.com

too_far > 29-08-2013, 20:26

Hej zastanawiam się nad wyjazdem jako au pair do stanów gdzieś w okolicach lipca. Myślę nad GAWO lub Au Pair in America. Którą agencję polecacie? Jakie są ich wady i zalety ?

justynalien > 06-04-2014, 13:58

Hej odświeżam ten wpis
    Planuję w przyszłym roku wyjechać jako operka po maturze do Anglii.

Jestem z Nowego Sącza i chciałabym wiedzieć gdzie są najbliższe agencje - w Krakowie? Chciałabym załatwić to osobiście, bo wydaje mi się to bardziej pewne.

MagdaAP > 14-04-2014, 12:30

karolinka napisał(a)::lol: a mozna skladac bezpodrednio do AuPair Care?
    Tak, AuPair Care ma oddział polski z siedzibą w Berlinie (agencja Intrax). Wystarczy wejść na stronę internetową <URL url="http://www.aupaircare.com/"><s></s>http://www.aupaircare.com/<e></e></URL> wypełnić formularz i po paru godzinach oddzwoni do ciebie konsultant mówiącz po Polsku

aniausa > 22-04-2014, 19:09

Hej, ja mam konto w CC, ale ostatnio razem z kolezanka zaczelysmy tez proces aplikacji z agencja Au Pair 4 Me. Jest to dosyc nowa agencja ktora czeka na dezygnacje, ale co mnie do nich przekonalo to fakt ze nie trzeba placic zadnej oplaty programowej, tak wiec na dobra sprawe nic nie trace. Jak skoncze moja aplikacje bede miala wieksze szanse na znalezienie rodziny. Kontakt z Au Pair 4 Me jest tez bardzo dobry, bardzo szybko odpisuja na moje maile i pomagaja na kazdym kroku. Tak wiec jezeli nadal sie zastanawiacie ktora agencje wybrac i nie spieszy wam sie z czasem, to polecam Au Pair 4 Me. Ja dalam im szanse i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Jak macie jakies pytania to sluze pomoca.

Angus9 > 10-07-2014, 13:18

Zaczynałem  przygodę z CC i przy nich  pozostaje a i szczerze polecam.

dzikus0807 > 22-09-2014, 16:25

Bardzo polecam Prowork. Kilka dni temu wróciłam z rocznego pobytu w Wielkiej Brytanii. 
    Proces rekrutacji i szukanie rodziny bardzo sprawne. Dużo zależy od kandydatek. Im szybciej dostarczysz dokumenty i uzupełnisz całą aplikację tym szybciej agencja może rozpocząć pracę nad szukaniem rodziny dla Ciebie.
    Cena za usługi jak najbardziej w porządku.
    Kontakt z agencją bardzo szybki i wygodny. Wszystko można załatwić za pośrednictwem maila. 

Jeśli kiedykolwiek będę chciała wyjechać jeszcze raz - tylko Prowork!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia