-
-
Re: Strony do wyszukiwania rodzinek
aneczkus > 17-06-2011, 18:31
znalazłam taką stronkę http://www.europa-pages.com/au_pair/index.html. Czy ktoś z niej korzystał? -
karla2828 > 06-10-2011, 18:17
hej. Już od paru dni są jakieś problemy ze stroną au pair-world.net. nagle liczba profili rodzin zmniejszyła się do 9 stron. Mój profil też tak jakby został zlikwidowany są tylko zdjęcia. Pojawia się jakiś komunikat z którego nic nie wynika. Czy może wiecie o co chodzi ? Wysyłałam wiadomości wielu rodzinom a teraz ich profile nie istnieją tak z dnia na dzień. to nie możliwe żeby aż tyle zostało skasowanych. Proszę o odpowiedź. jestem w kropce i nie wiem co teraz robić.piszcie -
hellomaurice > 06-10-2011, 20:19
Cytat:6 October 2011
Unfortunately, we have been confronted with some technical problems over the past few days. Our website was therefore not available for some hours.
Myślę, że to kontynuacja problemów technicznych i niedługo wszystko wróci do normy, nie panikuj! ;-) -
karla2828 > 07-10-2011, 0:17
hej. dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście po wysłaniu tego posta okazało się ze po godzinie 20 wszystko wróci do normy tak tez się stało. jeszcze raz dzięki, pozdrawiam -
Iza454545 > 02-11-2011, 0:40
Ktoś wie jak działa ten serwis au-pair? Czy rzeczywiście trzeba zapłacić aby korzystać w pełni z możliwości znalezienia rodziny z różnych krańców świata? I jak przebiegają formalności? Czy jak się już pisze z jakąś rodziną goszczącą i ona proponuje zakup biletu lotniczego, czy istnieje jakieś niebezpieczeństwo (bo bez agencji) czy właśnie trzeba zawiadomić serwis i - ewentualnie - przejść do jakichś płatności? Dzięki. -
Buuzia > 22-01-2012, 0:07
a ja od kilku dni nie mogę dodać zdjęcia. wszystkie parametry zdjęcia są spełnione, więc nie wiem zupełnie o co chodzi. Ma któraś z was, lub miała taki problem? -
maraszrum > 22-01-2012, 13:06
To dziwne, bo ja wczoraj zalogowałam się, bez problemów zdjęcia też dodałam.. na pewno format jest dobrey albo coś? -
aga_haa > 23-01-2012, 1:02
Mam pytanie,odnosnie tej strony- czy zeby moc pisac wiadomosci do rodzin trzeba byc premium user? -
gresja > 23-01-2012, 2:23
Nie, nie trzeba. -
marika299 > 02-02-2012, 11:41
Wiecie może jak zaznaczyć w moich preferences dotyczących państw do których chce jechać- "any country"? Wiem,że swego czasu tak się dało,ale teraz już nie pamiętam jak :roll: Albo wiem, że możnabyło sobie wybrać więcej krajów wciskając ctrl,a teraz pisze że można max 5 krajów?