• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Paryż

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Francja

• Spotkania

• Paryż

• Paryż
  • Re: Paryż

gosiaa > 31-05-2012, 23:53

To świetnie Musimy się umówić na jakiś dzień.

Ja będę mieszkać w centrum Paryża, jadę do tej samej rodzinki co rok temu.

Wysłałam Ci wiadomość prywatną

Aneta123 > 09-06-2012, 3:01

Witam dziewczyny

Na stronce jestem nowa, aczkolwiek Paryż będę żegnać z końcem czerwca po 9 miesiącach ;((

Jeśli macie ochotę gdzieś wyskoczyć to również jestem chętna

W tym mieście mimo wszystko nie łatwo poznać rówieśniczki, a szczególnie francuzki

Pozdrawiam

carole > 15-06-2012, 11:34

HEJ !

Mam pytanie, czy któraś aupair będzie w Paryżu 18 czerwca? Przesiadam się na pociąg do Dax i szukam towarzystwa na cały dzień

I czy jakieś dziewczyny będą w Akwitanii od końca czerwca do połowy wrzesnia? Najlepiej okolice Seignosse.

CZEKAM NA MASE ODPOWIEDZI

Karola

carole > 15-06-2012, 11:51

a może ktoś leci do Paryża z Gdańska w poniedziałek o 6.20?

carole > 17-06-2012, 16:51

Heej ! Dziewczyny , jutro ok. 10 bede w Paryżu na Porte Maillot i o 14.30 mam ppociag na Montparnasse. Szukam towarzystwa na te kilka godzin Czy jest ktoś chętny?

Karola

marika1 > 26-06-2012, 14:47

a ja w sumie myślę, czy w lipcu/czerwcu nie przejechać się tgv do paryża na jeden dzień... tylko w sumie, nie wiem co ze spaniem ani czy to się opłaca, 6 godzin około tgv ...

littlem > 01-07-2012, 10:19

Hej au pairki! Ktoś chętny spotkać się w następna sobotę na jakieś wino nad Sekwaną? Albo kawę?

agata0708 > 12-07-2012, 22:55

Wiem, że dopiero wakacje, ale może już ktoś wie, że spędzi przyszły rok szkolny w Paryżu? Z mojego (co prawda krótkiego) doświadczenia wiem, że o wiele milej jest mieć się do kogo po polsku odezwać, "na żywo" Jestem chętna na wszelkiego rodzaju spotkania, od teraz do... przynajmniej czerwca, z małą przerwą w sierpniu

szyszka.kat > 13-07-2012, 16:44

Mam nadzieję, że spędzę przyszły rok we Francji i też myślę, ze miło byłoby mieć się do kogo odezwać właśnie wysłałam umowę do biura i teraz czekam na oferty

marika1 > 13-07-2012, 16:59

ja zaczynam poszukiwania, mam jedną wstępną porpozycję, 20 minut drogi pociągiem od Paryża. zobaczymy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia