• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

17-STO LATKA !! JAKIEŚ SZANSE?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• 17-STO LATKA !! JAKIEŚ SZANSE?

• 17-STO LATKA !! JAKIEŚ SZANSE?
  • Re: 17-STO LATKA !! JAKIEŚ SZANSE?

MLODY-AU-PAIR > 05-05-2007, 20:55

Trzeba bedzie pomyslec :lol: :lol:

Gość > 05-05-2007, 21:15

Ja jestem niemalze pewna, ze to z Okecia leci normalnie, bo Blue1 tak blisko z FinnAir jest... Szkoda, ze Norwegian nie... bo z nimi bede leciec w lecie z wizyta do PL

Kierlajn > 07-07-2007, 23:33

Widze ze tu ma siostra wszystko mi zaplanowala...a ja powiem tak

Nie wiem czy bede chciala byc aupair... bo to sie nie oplaca, jezeli czlowiek chce zarobic. Czytalam np temat o tych kieszonkowych na co wydajemy..i co moge powiedziec..zarabiam200euro a tu zeby kupic glupi joghurt musze wydac prawie 1euro wiec zeby moc cos zaoszczedzic nie kupuje nic, czasem jakies slodycze,ale ok to nie ten temat

Mysle sobie, ze jak na pierwszy raz to aupair jest bardzo dobre..roku tutaj bym nie wytrzymala raczej

mimo ze siedze juz miesiac w niemczech to posluguje sie angielskim...

mysle ze za rok przyjade do Niemiec do zwyklej pracy i zarobie 800euro miesiecznie...zalatwi mi moja nowo poznana kolezanka polka...

jezeli bedziemy mialy jeszcze wtedy kontakt

jesli nie, to moze za rok zrobie nalot na: Szwajcaria, Szwecja, Dania, or UK...

to sie zobaczy...i wolalabym zaczac 1czerwiec (skonczylabym wczesniej rok szkolny) i skonczyc 20serpien co by miec jeszcze troche wakacji

Gość > 07-07-2007, 23:48

widzisz, Karola, gadasz jak operka - najpierw mowisz, ze nie wiesz, a potem, ze moze Dania, a moze Szwajcaria...

normalna praca... jak jechac gdzies to tylko legalnie, a w Niemczech legalnie nie dostaniesz

Kierlajn > 07-07-2007, 23:58

A czemu twierdzisz ze gadam jak aupairka :> Ty Stary Wyjadaczu hehe

i tak nie jestem legalnie

edyta_s > 08-07-2007, 1:34

Hehe, a ja jestem legalnie tylko dlatego, ze oszukuje.

Karola nie zostaniesz w Polsce, nie wierze w to. I bym sie wcale nie zdziwila, gdybs jednak jako au-pair znowu wyjechala. Tak samo bym sie nie zdziwila, gdybym zostala u jakiejs rodziny rok, mimo ze sie zarzekam, ze rok to bym nie wytrzymala. Nasze plany to raczej rzadko sie spelniaja, tak jak sobie to wymyslamy.

Kierlajn > 08-07-2007, 19:14

hehe Edytko wiem o tym..zadne plany sie nie spelniaja bo zawsze wyjdzie cos naprzeciw i nam je pokrzyzuje, po czym okaze sie ze to cos zrobilo lepiej niz sobie zaplanowalismy

edyta_s > 08-07-2007, 21:02

moze nie wszystkie, ale spora czesc czasem niestety, czasem 'stety', wydaje mi sie, roznie to w zyciu bywa
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia