-
-
Re: FOTOLOGI
MONIKA > 07-11-2006, 18:39
A nie wkurwilabys sie Iza, jakbys pewnego dnia natknela sie na swoje zdjecie z obcieta polowa twarzy i podpisem, ze to jestem ja, excluzive girl, na jakims blogu. No jasna cholera.
A kolezanka zapewne mi odp ze nie pamieta na jakiej to bylo stronie. Jest kilka sposobow na spr plagaitu z netu i jakos wyskakuje mi moj tekst tylko u mnie na flogu. Jak go okreslasz "Ten Twój - jak mówisz", smiesz twierdzic, ze sama go skads skopiowalasm??!! 8O :evil: -
Edi > 07-11-2006, 19:45
Ale sie przejelam tym tekscina,boje sie.Pozdrawiam,ja juz z operkowaniem skonczylam,mam normalna prace,a ci za kturych piachy zaciskam,to wiedza.Reszta mnie nie interesuje. -
(-:MARZENA:-) > 07-11-2006, 21:26
ktOrych LOL -
Gość > 08-11-2006, 1:23
to zalezy jak by mi ta twarz pociela
pewnie bym sie nie wkurzyla ,mnie na ogol latwo z roznowagi wyprowadzic ,ale takie zdjecie u kogos na blogu pewnie by sprawilo ze poczulabym sie ... kurde nie wiem ,pewnie bym sie troche wystraszyla
leeee tam ,mamy flogi i musimy sie z tym liczyc ze kazdy moze skopiowac nasze zdjecia i wykorzystac je na rozne sposoby .
Nic na to nie poradzimy ,sila internetu .
Busza kopiuja ,montuja z Sadamem ,no i zobacz jak sobie chlop radzi
w ogole sie tym nie przejmuje
Edi ,sorry ,ale za kogo ty sie uwazasz ? -
Edi > 08-11-2006, 3:38
A masz racje Marzena,ktorych,byc powinno,pomylilo mi sie.A uwazam sie za czlowieka normalnego. -
monica07 > 10-11-2006, 1:06
zdjecia z flogow sa namietnie kradzione na grono/fotke/sympatie/servisy randkowe/etc :| sama kiedys zobaczylam na gronie moje zdjecie z podpisem 'Justyna'. :evil: :evil: :evil:
Co do plagiatu -
jedyna strona na ktorej jest ten tekst jest obecnie fotolog Monki, wczesniej byl i Twoj blog. Zadnego innego website'a z taka zawartoscia nie ma (sprawdzialam sama z ciekawosci)
wiec.... :roll: -
martamaua > 10-11-2006, 1:23
A jak wy sprawdzacie gdzie wasze foto jeszcze jest??? -
MONIKA > 14-11-2006, 6:17
Czasem sie mozna calkiem przypadkiem natknac. Kiedys sobie wpisalam na google "monikagata" i otworzyl sie blog jakiejs cipy, ktora wkleila moja fote, ale kilkanascie osob podpisalo, ze to nie ona tylko monikagata i tym tropem, ale tak poza tym, nie przejmuje sie. Jak ktos chce sie za mnie podawac, to chyba swiadczy o tym, ze jestem zajebistaBo ja nie mam nikogo, kim chcialabym byc Oprocz soba, rzecz jasna -
leneczka > 29-11-2006, 21:48
nie mam nic m?drego do powiedzenia, ale tak chcialm cos napisac bo sie za forum stesknilam..
:*