• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)
  • Re: USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

ewelinagr88 > 21-11-2013, 16:44

Baskah co postanowilas????jedziesz czy czekasz z nami na pf////??????

Divertissante > 21-11-2013, 19:48

A no więc przyszedł czas i na mnie! Jak to się wgl stało, że dopiero teraz znalazłam ten wątek???
    Krótka biografia: miałam plan lecieć do usa wrzesień/październik, za aplikacje wzięłam się już w połowie czerwca, ale room dopiero otwarty 13.09 (w APC, GAWO), jednak od 12,11 mam też room w APiA. Szaleństwo! Ale zobaczymy jak to wyjdzie

Baskah, co z tymi żydami??? Wg mnie mieszkanie z ludzmi innej wiary jest... niezłą przygodą, ale może to też być koszmar. Wszystko zależy od ludzi! Au Pairowanie jest tak indywidualne, że to aż boli!

women > 21-11-2013, 20:52

Własnie, Baskah, co z tą rodziną? Ja też uważam że poznanie innej wiary, może być ciekawe. Ale nie każdy jest gotowy na taką zmianę, bo zmienia się za pewne wszystko w domu niż wiecie, naszje wiary (biorę pod uwagę, całokształt naszego społeczeństwa ) 

Na pewno, nie powinnaś ani się zrażać, ani lecieć w to jak mucha na lep. Tylko na spokojnie, z nimi pogadać.
    Pogadałaś ; ) ?

Divertissante - Patrz jak się zmienia wszystko ;d

Agnes26 > 21-11-2013, 21:05

Divertissante- trzyama kciuki

ja czekam na papiery wizowe. Nie moge sie juz doczekac.

Moja kolezanka jest teraz u Zydow w LA. Staraja sie aby czula sie jak najlepiej. Szanuja jej wiare.

Pogadaj z nimi i na spokojnie przemysl wszystkie za i przeciw. To Ty bedziesz mieszkac z ta rodzina.

ewelinagr88 > 21-11-2013, 21:27

Divertissante obie jesteśmy szalone, dwie agencje,plan wyjazdu na pazdziernik, listopad a tu grudzien i my dalej jestesmy w PL co gorsze bez perfect family hahahahcisza w room'ie hahah  i chyba jestesmy rekordzistkami wzabieraniu sie do apliakcji ahhahaha tylko nie poddawaj sie od lutego bedzie wiecej rodzinek ja chyba nakrece jakies crazy au pair video Agnes a gdzie konkretnie jedziesz?/jaki stan???

Agnes26 > 21-11-2013, 22:23

San Diego California.
    Najlepsze jest to, że nie zdążyłam dodać filmu . Wszystko poszło wręcz błyskawicznie. 
    Trzymam za was kciuki. Jak mi się udało to i wam też .

Baskah > 22-11-2013, 0:01

oj powiem tak poprosilam ja o wiecej.informacji... napisala do mnie tak. skoro teraz sie pytasz o wiecej i masz watpliwosci to nie bedzie dzialac. pozatym powiedziala tez ze postara sie nie przekraczac 45 godz. ( wywniskpwalam ze moze buc wiecej) bo bardzo zajeci sa i znani w chicago. pozatym dzieci niezle rozrabiaki... podziekowalam im za mila rozmowe i poswicony czas. czekam nadal na PF

ewelinagr88 > 22-11-2013, 1:07

i dobrze zrobilas, to normalne ze chcesz duzo wiedziec i kazdy ma watpliwosci dziwne ze ona to odebrala jako strata czasu

yamisouls > 22-11-2013, 1:08

Baskah napisał(a):oj powiem tak poprosilam ja o wiecej.informacji... napisala do mnie tak. skoro teraz sie pytasz o wiecej i masz watpliwosci to nie bedzie dzialac. pozatym powiedziala tez ze postara sie nie przekraczac 45 godz. ( wywniskpwalam ze moze buc wiecej) bo bardzo zajeci sa i znani w chicago. pozatym dzieci niezle rozrabiaki... podziekowalam im za mila rozmowe i poswicony czas. czekam nadal na PF

Myślę, że to dobra decyzja 

Baskah > 22-11-2013, 2:48

musze czuc to cos... mam duzo czasu na szukanie teraz...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia