-
-
Re: Rematch
Madlene > 05-01-2013, 6:17
ja jestem na etapie zabierania się za rozmowę. To jest bardzo ciężkie i chce jeszcze poczekać. Musze wam powiedzieć, ze największą pomoc i wsparcie mam od polskiej agencji i przynajmniej nie czuje się ze będę z tym całkowicie sama. -
DominikaDomi > 06-01-2013, 1:22
Jej. Powodzenia dziewczyny. Rzeczywiscie jakas plaga teraz jest. Co chwile gdzies sie slyszy o rematchu. Ale to pewnie bylo tak zawsze. Ciezko znalezc ta Perfect Family. -
Nimell > 09-01-2013, 7:03
Byście się wstrzymały trochę z tymi rematchami to odstąpiłabym moją rodzinkę ;P
a tak serio, to na prawde teraz się dzieje coś okropnego. Mnóstwo..mnóstwo osób w rematchu! Powodzenia!
Mamecia, w weekend w Cafe Polonia? Co Ty na to? -
californiadreaming > 09-01-2013, 12:58
Laski, jak rematche? Trzymam kciuki. -
mamecia > 09-01-2013, 17:39
Kasiaaa, może byćKończę zajęcia w sobotę o 12.30 potem wolna jestem -
Jarzebinka > 09-01-2013, 18:01
mamencia jak rematch? -
mamecia > 09-01-2013, 22:22
Dzisiaj mam miec rozmowę z jedną rodziną z Long Island. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Ale jak rodzina mi nie będzie odpowiadać to wolę wrócić do Polski niż brac na siłę i znowu się rozczarować -
MadameRose > 12-01-2013, 23:36
Tragedia! Zaczynam się zastanawiać czy to wasza wina, że niewystarczająco drobiazgowo wypytujecie o detale host rodziny, albo oni kłamią jak z nut? Ciężko mi w to wszystko uwierzyć i zawsze jestem zszokowana takimi historiami, bo ja już prawie program kończę (trzy miesiące do powrotu) i nigdy się nawet nie pokłóciłam z hostami. Gdyby nie studia w ogóle nie myślałabym o tym żeby wracać i zostawiać moje Voorhees. Trzymam za was kciuki, lecz te ostatnie doniesienia są bardzo przykre i świadczą nie najlepiej o programie. -
mamecia > 14-01-2013, 3:01
narobiłam trochę dymu w agencji, bo koordynatorka konkretnie miała mnie w dupie no i dobiłam swego, przedłużyli mi rematch o tydzień. Mam nadzieję że coś się ruszy -
Jarzebinka > 14-01-2013, 3:10
A tamta rodzinka beznadziejna?
Wow, co zrobiłaś, że CI przedłużyli?