• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

faustta19 > 15-09-2010, 16:26

89dzoana89 lokalizacja jest naprawde super. Bedziesz miała blisko Berkeley i mnóstwo studentów Co do mojej sprawy dzwoniłam dzisiaj o 10 do CC rodzina dalej jest na profilu :/ zadzwoniłam przed chwilą - proszą o czas i cierpliwośc.... tylko ja go nie mam !

89dzoana89 > 15-09-2010, 17:09

[quote name="faustta19"]89dzoana89 lokalizacja jest naprawde super. Bedziesz miała blisko Berkeley i mnóstwo studentów Co do mojej sprawy dzwoniłam dzisiaj o 10 do CC rodzina dalej jest na profilu :/ zadzwoniłam przed chwilą - proszą o czas i cierpliwośc.... tylko ja go nie mam ! [/quote]

Kurcza ze tez musze czekac do weekendu zeby sie dowiedziec czy bede w CA czy nie :mad:

Widze ze z rodzinkami na styczen nie jest latwo a moze po prostu jeszcze za szybko zeby szukaly...w sumie dzieciaki szkoly zaczely niedawno wiec i zamieszanie jest Jednak ja nigdy do cierpliwych nie nalezalam :mrgreen:

Faustta mam nadzieje ze szybko rozwiaza ten problem i jakas sensowna rodiznka wskoczy na twoj profil

A ktory to twoj match juz? jak dlugo masz au pair room?

faustta19 > 15-09-2010, 20:10

To był mój pirewszy match i kobietka chciała własnie kogoś w styczniu. Room mam otwarty od końca sierpnia (29 czy 30) jakos tak więc niedługo.

alusss > 16-09-2010, 16:57

AAAAAAAAAAAAAA dziewczynki chyba mam mach :lol: gadalismy przez tel., pisalismy meile i napisali mi ze mnie chcą i co teraz ?? ja mam napisać cos do swojej agencji czy jak ? :mrgreen:

89dzoana89 > 16-09-2010, 17:33

[quote name="alusss"]AAAAAAAAAAAAAA dziewczynki chyba mam mach :lol: gadalismy przez tel., pisalismy meile i napisali mi ze mnie chcą i co teraz ?? ja mam napisać cos do swojej agencji czy jak ? :mrgreen:[/quote]

COngrats :mrgreen:

a cos wiecej o rodiznce? Dzieciach? Obowiazkach i wogole?

Pyśka > 16-09-2010, 17:39

[quote name="dorotaj"]a może po prostu wystarczy delikatnie zasugerować im, ze jesli nie znajdzie sie rodzinka do max. konca września to Ty musisz zrezygnować, bo coś tam. Czasem to dziala przecież świat kręci się dookoła pieniądza [/quote]

ja lekko to zasugerowalam przy okazji zapytalm sie czy prowadzą smummer ua pair i usuneli mi profil!!!!!!!!!!!!!!!!

alusss > 16-09-2010, 17:49

To są Ci z Florydy 2 chłopców 5 i 8 czyli wiek ok jak dla mnie odwożenie chopców do szkoły , przywożenie , lekkie prace domowe bez gotowania. w sumie mam pracować ok 6godz. dziennie zobaczymy jak bedzie w praktyce

89dzoana89 > 16-09-2010, 18:01

Wow!!!!

Wiek super, zakres obowiazkow tez w porzadeczku widze :mrgreen:

A jak warunki mieszkaniowe? Auto na wlasnosc? Wolne weekendy?

Kiedy masz zaczac? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

stokrotka007 > 16-09-2010, 18:05

tylko pozazdroscic

tez tak :bym chciala (

alusss > 16-09-2010, 18:13

auto niestety pod nadzorem.. :? niedziele wole a jedna sobota w miesiacu pracujaca :| zaczac mam jak najszybciej tz nie wiem jeszcze dokladnie ale o 18 się dowiem :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia