-
-
Re: Au Pair 2013!
paulaw > 06-04-2012, 18:18
A ja na dziennikarsko-prawniczym. Okropny profil, za dużo dziennikarstwa i zdecydowanie za dużo prawa, co jest niezwykle nudne + takiego Polskiego jeszcze nie widziałyście! Przynajmniej z łaciny się odpisałam, bo bym nie wyrobiła. Nasza klasa ma najwięcej godzin lekcyjnych w szkole i ta różnica jest ogromna. Nienawidzę tej klasy. Tych ludzi. Tej szkoły. Jeszcze tylko rok...
A myślicie o studniówce? Bo ja chyba nie pójdę. Nie cierpię imprez szkolnych. -
merti > 06-04-2012, 19:58
Ja jestem na matfizie ... moja klasa jest najfajniejsza w szkole i wgl ever. Jesteśmy jedyni, którzy praktycznie co tydzien spotykaja sie na ognisku itp. A to, że mamy najgorszą średnią i frekwencje to już mniejsza
Na studniówkę oczywiście, że idę! -
kapsi > 06-04-2012, 20:19
Ja na studniówkę pójdę, bo to będą niesamowite wspomnienia, a ludzie, których nie znoszę nie zepsują i tego
Ja klasę mam straszną. Wszyscy się obgadują, jeśli ktoś kogoś nie lubi, to zwyczajnie upokarza go na forum klasy... Ja (nieskromnie może to zabrzmi) nie należę do nielubianych ludzi i nie mam z tym większego problemu, ale nie akceptuję tego co robią. Będę za nimi tęsknić, tzn. za niektórymi, ale marzę o tym, żeby wyjazd był już jutro, yh... Jeszcze tylko rok
[quote name="ThEveline"]ja się nad Anglią poważnie zastanawiam ale nie wiemw końcu to ostatnie wakacje w PL[/quote]
No właśnie, myśl, że to ostatnie wakacje sprawia, że nie bardzo chcę jechać, z drugiej strony obawiam się, że trochę się mogę tymi wakacji rozczarować, yh... No nie wiem, przemyślę to -
paulaw > 06-04-2012, 20:52
[quote name="kapsi"]Ja na studniówkę pójdę, bo to będą niesamowite wspomnienia, a ludzie, których nie znoszę nie zepsują i tego[/quote]
Ja bym poszła, gdyby nie to, że pójdę z partnerem, wszyscy mnie obgadają i będę się źle czuła. Ostatnio zostałam oblana barszczem. GORĄCYM. Nie specjalnie... ale mam po prostu złe wspomnienia
[quote name="kapsi"]Ja klasę mam straszną. Wszyscy się obgadują, jeśli ktoś kogoś nie lubi, to zwyczajnie upokarza go na forum klasy... [/quote]
Skąd ja to znam... jest taka grupa u nas w klasie - ONE i my. My czyli cztery osoby i ONE razem z całą resztą. -
kapsi > 06-04-2012, 20:55
Jak dobrze, że nie przejmuję się innymi ludźmi, bo wtedy pewnie nie wychodziłabym z domu. Idź na studniówkę, baw się dobrze i miej w dupie innych! 8) -
ThEveline > 06-04-2012, 21:45
Moja klasa? Raz rozmawiałam z moją przyjaciółką z klasy o au pair bo mi akurat przyszły broszurki i niestety wszyscy z klasy się dowiedzieli, że po maturze chce jechać => uważają mnie za dziecinną ( bo oni oczywiście studia), mam to gdzieś wiem, że duża cześć z nich mnie obgaduje, ale mam to gdzieś mam 4 super koleżanki w klasie i to mi wystarczy.
Na studniówkę nie wiem, jak na razie nie mam z kim iść ( a zakochanie się przez wyjazdem to chyba nie jest najlepszy pomysł ), ale ciekawie było by zobaczyć jak nauczyciele się upiją -
kapsi > 06-04-2012, 21:46
[quote name="ThEveline"]a zakochanie się przez wyjazdem to chyba nie jest najlepszy pomysł[/quote]
jeśli bóg istnieje, niech mnie od tego chroni -
ThEveline > 06-04-2012, 21:47
[quote name="kapsi"]
[quote name="ThEveline"]a zakochanie się przez wyjazdem to chyba nie jest najlepszy pomysł[/quote]
jeśli bóg istnieje, niech mnie od tego chroni[/quote]
MNIE TEŻ ! -
ThEveline > 06-04-2012, 22:50
Miałyście kiedyś tak, że chciałyście się zakochać ? ale pomyślałyście "nie, bo jak się zakocham to nie pojadę"
Ostatnio dręczy mnie żeby się zakochać i mieć kogoś tu ale z drugiej to czekanie na "ukochanego" w US?
Miałyście kiedyś tak? -
kapsi > 06-04-2012, 22:57
Z reguły nie jestem kochliwa i cała ta miłość po mnie spływa. Wiadomo, że fajnie miałoby się mieć kogoś do kogo można się przytulić i takie tam bajery, ale chyba wolę mieć tego kogoś w stanach