• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

89dzoana89 > 14-09-2010, 11:47

No chyba fajnie ze sie uczepili ( moze wlasnie oni mi sa pisani )

Rodzinka ciagle jedna i ta sama

Okland, California

2 dzieci: roczny Luke i 3-letni Logan

praca pon-pt, wolne wieczory i weekendy :lol:

Auto do dyspozycji, pokoj z osobnym wejsciem 8)

Wydaja sie mloda, wyluzowana rodzinka ktora lubi spedzac wspolnie kazda wolna chwile. Wiek dzieci to co prawda lekkie wyzwanie ale jak dawalam rade z 3 dzieciakow ( 2,4 i 8 lat ) to i z nimi powinnam sobie poradzic :mrgreen:

Zadalam im jeszcze kilka pytan i jesli bedzie tak jak przeczuwam ze bedzie to baaardzo chcialabym do nich jechac

Bylabym pierwsza ich au pair co mi sie nawet podoba, mieszkaja 10mil od San Francisco ( 30 min od Pawla hehe) i godzinka od plazy :mrgreen:

Mieli dzwonic na Skypa w niedziele ale jednak czasu nie mieli, maja sie kontaktowac w przyszly weekend

[quote name="maria_kujpom"]Tak fausta pisze o Bostonie.

Dzien pracy: 1.

Ilosc godzin: 12.

Czaicie to?[/quote]

Ejjjj to znaczy ze prcujesz jeden dzien w tygodniu tylko?!

I za to 200$ placa? :mrgreen:

africa > 14-09-2010, 12:16

hej, wie ktoś jak wypełnić wniosek wizowy??:p

zlosnica > 14-09-2010, 14:36

[quote name="maria_kujpom"]Tak fausta pisze o Bostonie.

Dzien pracy: 1.

Ilosc godzin: 12.

Czaicie to?[/quote]

... jak to ? ja nie czaję

alusss > 14-09-2010, 15:57

ja tez nie czaje ale jak jest tak jak sie wydaje dzoanie to ja kurcze tez tak chce 8O :mrgreen:

89dzoana89 > 14-09-2010, 17:11

nie powiem ze ciekawie by bylo pracowac tylko raz w tygodniu ale po miesiacu to chyba by mnie szlak trqafil :mrgreen: Pewnie zaczelabym innyj pracy dodatkowej szukac

Ale jakies to takie nierealne sie wydaje zeby marysi tak dobrze bylo

zlosnica > 14-09-2010, 21:42

No właśnie, dla mnie to nierealne, że ktoś wyłożył taką kasę na agencję, samolot itd, płaci 200$ tygodniowo i utrzymuję kogoś w zamian za 12h pracy jednego dnia 8O ale jeśli tak jest to zazdroszczę...

faustta19 > 15-09-2010, 2:03

Wszystko jest mozliwe Oni tam myslą troszke inaczej! Okland - super, byłam w tamtym roku polecam!! San Francisco bliziutko, ja byłabym w niebie! Ja mam teraz jakiś sajgon na koncie. Zrezygnowałam z samotnej matki z okolic Bostonu, bo chicała mnie dopiero w połowie stycznia, a ja najpóźniej mogę wyjechcw ostatni weekend października. Poprosiłam ją żeby zeszła z konta. Odpisała mi na maila, że dzwoniła do agencji i poprosiła. Rano jeszcze była więc zadzwoniłam do CC i powiedziałam, żeby nas rozłączyli. Wieczorem wchodze na maila a tu wiadomośc, że mam znowu match z tą rodziną. Miałyście coś podobnego? Ciężkie życie...boje się, że nie zdąże

89dzoana89 > 15-09-2010, 11:49

Ooo dzieki faustta19 za wiadomosci No ja ich wezme jesli oni beda chcieli mnie 8)

Kurcza powiem wam ze denerwuje mnie troche to ze na odpowiedz na maila od nich czekam tydzien;/

Kurcza to to CC cos piepszy sprawe! Ty tu chcesz wyjechac jak najszybciej a oni zamiast pomoc to jeszcze utrudniaja! Wez zadzwon do nich i zrob im bure !!!

dorotaj > 15-09-2010, 14:42

a może po prostu wystarczy delikatnie zasugerować im, ze jesli nie znajdzie sie rodzinka do max. konca września to Ty musisz zrezygnować, bo coś tam. Czasem to dziala przecież świat kręci się dookoła pieniądza

dorotaj > 15-09-2010, 14:44

[quote name="africa"]hej, wie ktoś jak wypełnić wniosek wizowy??:p[/quote]

tak, ja wiem przed godziną skończyłam. Jesli nadal potrzebujesz pomocy odezwij się
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia