-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 26-09-2007, 1:00
zapomniałam napisać że zboczona jestem.
teraz w Patryku się Jonesa doszukuję ale ja i tak go znajdę, już kolejny miesi?c prawie min?ł
zaczęłam znów pisać moje opowiadanie!
ahhhh dumna jestem z siebie
NINA JONES POWRACA! :mrgreen: -
Klarasek > 26-09-2007, 17:41
Przy herbatce Ninka...idę na odwyk.
A co do młodszych chłopców. Oni w nas wzbudzaj? instynkta macierzyńskie. Chęć opieki. Niektóre z nas to poci?ga. Najlepszym przykładem jest nasza kochana Nina
Ja jednak uważam, że mężczyzna powinien być starszy a co za tym idzie dojrzały. To on powinien się opiekować kobiet?. Bezbronn? kobiet?
My-kobiety -wiemy, że wcale takie bezbronne nie jeste?my.Ale, czy nie jest przyjemnie schronić się czasem w silnych męskich ramionach...?
Oj rozmarzyłam się :oops: -
Ninka Jones > 26-09-2007, 18:02
jestdlatego ja wybieram Dannyego ma takie silne ręce i duże dłonie ale nie jest czasem słodko jak taki silny mężczyzna staje się zagubionym w ?wiecie chłopczykiem? ja dopóki dziecka nie będe miała to będe się facetem opiekować, mój instynkt macierzy?nki jest nie do zdarcia
a teraz co? co wczoraj obiecałam. wizja mojej przyszło?ci oczami mojej przyjaciółki. więc napisała j? w pięknym prezencie urodzinowym, a mianowicie takim zeszyciku wypchanym naszymi fotkami i różnymi przedmiotami...
A tak naprawdę, to piszę to, żeby? nigdy nie zapomniała o mnie kiedy...
Kiedy będziesz już szacown? starsz? pani?, siedz?c? w fotelu przy kominku, a obok Ciebie będzie siedział starszy jegomo?ć Danny Jones, a dookoła was będ? latały wasze wnuki prosz?c wasz żeby?cie po raz setny opowiedzieli im historię jak to byli?cie młodzi i rzucali?cie się ze sceny w tłum, jak to pan Jones o?wiadczył Ci się na scenie, czy jak to pan Poynter (dla niekumatych basista z McFly'a) dowiedział się, że jeste? w ci?ży i o mało co nie wpadł do kominka
To jest moja wstępna propozycja Twojej przyszło?ci. I tak może być, je?li sobie tylko zażyczysz. I wtedy otworzysz ten głupi zeszyt i przypomnisz sobie mnie, czytaj?c to wszystko ze starszym jegomo?ciem Jonesem i będziecie się za?miewać z tego co ja tu nawypisywałam. Wiesz, kiedy czytam co napisałam kilka dni temu, to ?miać mi się chce.
To co będzie za 60 lat? Co będzie za Twoje 60 lat? Twoje i Danny'ego...
kocham j? :mrgreen: -
Klarasek > 26-09-2007, 18:05
uroczeteraz możesz spokojnie odpłyn?ć na boskich falach snu... -
WAMPIREK > 26-09-2007, 19:09
Ninka,jak kulki sie sprawuja ?? -
Ninka Jones > 26-09-2007, 19:29
nie sprawuj?, ciekawe kiedy mam się nimi pobawić? -
Migotka > 26-09-2007, 22:27
Ninka, dodam Cie na mojego myspace..jak cos nick: MoniQa
Fajna przyjaciolkabardzo dobrze jest miec kogos takiego przy sobie ))
Buzkam, -
Ninka Jones > 27-09-2007, 0:14
a to Ty, a ja sie debil zastanawiałam kto to
fajowo ^^
albo jak to Klara mnie nauczyła:
zakwieci?cie :mrgreen: -
Ninka Jones > 27-09-2007, 14:35
no to nie poszłam sobie do szkoły bo nie nauczyłam się z niemieckiego na dwie kartkówki
a teraz jadę do Lublina na spotkanie z Klar?
ps. Edyta kiedy masz pielgrzymke na Jasn? Górę? -
edyta_s > 27-09-2007, 18:58
To z pielgrzymka to do mnie bylo?