-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
stokrotka007 > 13-09-2010, 13:02
Hej
Czy któraś w was wyjeżdżająca z firmy P. wie gdzie odbywa się szkolenie. NYC czy NJ, jaki hotel?
z góry dzieki -
alusss > 13-09-2010, 17:41
[quote name="stokrotka007"]Hej
Czy któraś w was wyjeżdżająca z firmy P. wie gdzie odbywa się szkolenie. NYC czy NJ, jaki hotel?
z góry dzieki[/quote]
z tego co sie orietuje to w Hiltonie w NYC..
dziewczyny dzwonili wczoraj bbuuu jaka maskara :oops: chcialabym uslyszec te swoje jęki po polsku heh 8) -
Pyśka > 13-09-2010, 17:45
Ala ,to opowiadaj jak wrazenia,etc. bedziecie sie jeszcze kontaktowac?
xD -
alusss > 13-09-2010, 18:05
mysle ze tak bo dzwonili 2 raz ale nie zdazyłam odebraći sa jeszcze na moim profilu... zobaczymy co to bedzie a wrazenia mieszane połowe odpowiedzi nie usłyszałam bo koles tak nawijał ze moj mózg nie nadarzał tłumaczyć heh :wink: -
quaantaa > 13-09-2010, 19:07
Nikt nie napisał, nikt nie zadzwonił, rodzinka z Chicago zniknęła z profilu -
alusss > 13-09-2010, 19:10
[quote name="quaantaa"]Nikt nie napisał, nikt nie zadzwonił, rodzinka z Chicago zniknęła z profilu[/quote]
może jeszcze sie odezwaoni tak maja ze w nieoczekiwanym momencie się zgłoszą :lol: -
89dzoana89 > 13-09-2010, 19:39
[quote name="quaantaa"]Nikt nie napisał, nikt nie zadzwonił, rodzinka z Chicago zniknęła z profilu[/quote]
Moze minely juz 48h odkad "zaklepali" w biurze ze ccha sie skontaktowac a nie mieli czasu :mrgreen:
U mnie rodzina sie pojawila w piatek, w niedziele zniknela a odezwali sie dopiero tydzien pozniej
Gadalismy tydzien temu, wczoraj dostalam maila ze ccha na skypie pogadac ale bylo zajeci i zadzwonia...ZA TYDZIEN!!!!
Sie mnie ta Californijska rodzinka uczepila...moze to dobry znak hehe :mrgreen: tylko dlugo kaza na siebie czekac :? -
maria_kujpom > 14-09-2010, 4:07
Tak fausta pisze o Bostonie.
Dzien pracy: 1.
Ilosc godzin: 12.
Czaicie to? -
quaantaa > 14-09-2010, 8:57
12h no nieźle... :]
mam nowy match rodzinka z NY, 2 dzieci: chłopiec 5 lat, dziewczynka 4 latka, ojciec prawnik, matka gospodyni domowa (tak, tak zostaje w domu), najbliższe miasto Manhattan (45min) -
quaantaa > 14-09-2010, 9:25
dzoana to ze się uczepili właśnie Ciebie to chyba rewelacyjnie!!a rodzinka jakaś fajna? co o niej myślisz? i ile dzieciaczków?