• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

stokrotka007 > 13-09-2010, 13:02

Hej

Czy któraś w was wyjeżdżająca z firmy P. wie gdzie odbywa się szkolenie. NYC czy NJ, jaki hotel?

z góry dzieki

alusss > 13-09-2010, 17:41

[quote name="stokrotka007"]Hej

Czy któraś w was wyjeżdżająca z firmy P. wie gdzie odbywa się szkolenie. NYC czy NJ, jaki hotel?

z góry dzieki[/quote]

z tego co sie orietuje to w Hiltonie w NYC..

dziewczyny dzwonili wczoraj bbuuu jaka maskara :oops: chcialabym uslyszec te swoje jęki po polsku heh 8)

Pyśka > 13-09-2010, 17:45

Ala ,to opowiadaj jak wrazenia,etc. bedziecie sie jeszcze kontaktowac?

xD

alusss > 13-09-2010, 18:05

mysle ze tak bo dzwonili 2 raz ale nie zdazyłam odebrać i sa jeszcze na moim profilu... zobaczymy co to bedzie a wrazenia mieszane połowe odpowiedzi nie usłyszałam bo koles tak nawijał ze moj mózg nie nadarzał tłumaczyć heh :wink:

quaantaa > 13-09-2010, 19:07

Nikt nie napisał, nikt nie zadzwonił, rodzinka z Chicago zniknęła z profilu

alusss > 13-09-2010, 19:10

[quote name="quaantaa"]Nikt nie napisał, nikt nie zadzwonił, rodzinka z Chicago zniknęła z profilu [/quote]

może jeszcze sie odezwa oni tak maja ze w nieoczekiwanym momencie się zgłoszą :lol:

89dzoana89 > 13-09-2010, 19:39

[quote name="quaantaa"]Nikt nie napisał, nikt nie zadzwonił, rodzinka z Chicago zniknęła z profilu [/quote]

Moze minely juz 48h odkad "zaklepali" w biurze ze ccha sie skontaktowac a nie mieli czasu :mrgreen:

U mnie rodzina sie pojawila w piatek, w niedziele zniknela a odezwali sie dopiero tydzien pozniej

Gadalismy tydzien temu, wczoraj dostalam maila ze ccha na skypie pogadac ale bylo zajeci i zadzwonia...ZA TYDZIEN!!!!

Sie mnie ta Californijska rodzinka uczepila...moze to dobry znak hehe :mrgreen: tylko dlugo kaza na siebie czekac :?

maria_kujpom > 14-09-2010, 4:07

Tak fausta pisze o Bostonie.

Dzien pracy: 1.

Ilosc godzin: 12.

Czaicie to?

quaantaa > 14-09-2010, 8:57

12h no nieźle... :]

mam nowy match rodzinka z NY, 2 dzieci: chłopiec 5 lat, dziewczynka 4 latka, ojciec prawnik, matka gospodyni domowa (tak, tak zostaje w domu), najbliższe miasto Manhattan (45min)

quaantaa > 14-09-2010, 9:25

dzoana to ze się uczepili właśnie Ciebie to chyba rewelacyjnie!!a rodzinka jakaś fajna? co o niej myślisz? i ile dzieciaczków?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia