• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Grizzly > 25-09-2007, 17:36

A mi sie wydaje ze on sie po prostu zachowuje jak gowniarz, ze jest niedojrzaly..w koncu ludzie w tym wieku, a juz szczegolnie chlopcy maja s fiu bzdziu w glowi.

I wlasnie dlatego nie wyobrazam sobie zwiazku z kims mlodszym, no ale do tematu.

Ninka musisz z nim powaznie porozmawiac, nie ma co sie bawic w jakies uniki.. bo chodzi tutaj nie tylko o Ciebie i Jego, ale takze o Olke.. Jesli on czuje cos do Ciebie a Ty do niego nie ma sensu jej oszukiwac, a jesli sie tylko bawi Wami obiema, to powinnyscie mu obie wylac kubel zimnej wody na glowe, moze wtedy zrozumialby ze nie mozna igrac z cudzymi uczuciami..

Ninka Jones > 25-09-2007, 17:41

mój 600tny post...

poczekam jeszcze w tym tygodniu.

poczekam do soboty.

potem zobaczymy.

dzięki Aga, a z Klar? to mam nadzieję że sobie w czwartek pogadam, przy piwku/kawie

edyta_s > 25-09-2007, 19:24

Widze, ze u Ciebie to sie kacik zwierzen zrobil

No ta sytuacja moze nie wyglada super dojrzale, ale czasem czlowiek jednak ma prawo sam nie wiedziec, co chce tak naprawde. Ale pogadaj z nim szczerze i tyle, nie angazuj sie na razie (chociaz chyba juz za pozno), zycze powodzenia. Ja aktualnie oczekuje na wizyte (nie, nie dzisiaj, czekam od miesiaca:/) osobnika, ktory mi zawrocil w glowie, zebysmy mogli w koncu powaznie pogadac, ale... Nie ma latwo Ninka, optymistko, glowa do gory.

Ninka Jones > 25-09-2007, 20:44

Edyta dobre to! ciekawe czy moge nazwe w?tku zmienić, bym dopisała w nawiasie KˇCIK ZWIERZEŃ podoba mi sie strasznie!

mój optymizm się gdzie? schował, Patryk prawdopodobnie jest teraz z Olk?, a ja byłam na spacerze, troche mózg na powietrze wystawić. i znalazłam odpowiedź na moj? apatię. PEŁNIA.

Dlatego od dzisiaj...

nienawidzę księżyca.

ps. Edyta my?lałam dzi? o Tobie, przywołałam Cię tu telepatycznie

edyta_s > 25-09-2007, 21:50

Hehe Musialam wiec odebrac ten sygnal, jak cudnie;p

Powiem Ci, ze tez ost na dola wybieram spacery - z kolega albo psem, bo akurat samotnie to nie lubie.

Ja to sie zaczynam znowu negatywnie nastawiac do facetow. Wiesz, moze mi latwo mowic, ale jesli on w koncu nie zdecyduje sie, co chce, to ch-uj z nim, ze juz tak brzydko ujme.

Ninka Jones > 25-09-2007, 22:47

ja wole jednak w samotno?ci, słuchawki w uszy i w ?wiat.

no nie wiem czy ch** z nim, bo troche tak jestem na niego skazana. ta sama szkoła, 2 kółka zainteresowań, gazetka, samorz?d... nie będzie łatwo, no ale może jednak ja, nie Olka...

Julię też bym mogła przywołać, nie wiem co się z ni? dzieje

idril > 25-09-2007, 23:35

co cos o mnie?! o mnie?! jestem, jestem! obecna wrecz

(niczym w ukochanej szkole!)

mlodsi chlopcy - mlodszym chlopcom Julie mowie nie! oj nie.

to nie ta bajka. jak dla mnie.

a on jest jakis wybitnie nie halo skoro sie tak zachowuje. nie lubie niedojrzalych facetow/chlopcow ktorym sie wydaje ze sa juz mezczyznami a tak na prawde to aj szkoda az gadac.

chyba lepiej sobie dac spokoj bo tylko mozna nerwy stracic.

Ninka Jones > 25-09-2007, 23:44

Ale on jest taki słodki...

w oczach sie można utopić, a u?miech mi chęć do życia przywraca

nie wspomne o włosach Danny'ego tyle że w wydaniu blond

Grizzly > 26-09-2007, 0:08

Ninka, czy Ty aby nie znalazlas uosobienia Danny'ego w tym chlopcu?

Ninka Jones > 26-09-2007, 0:58

wszyscy mi to mówi?

najlepiej mój kolega Miron, opowiada mi w niedziele jak do domu wracali?my, że jak mu powiedziałam o Patryku to dosłownie tego samego dnia w szkole jak szedł z Maćkiem (kolega z klasy) i zauważyli Patryka to padł tekst:

"Wygl?da jak Danny, na pewno się Ninie spodoba!"

a ja padłam :mrgreen:

tylko nie miejcie błędnego wyobrażenia, bo Patryczek ma proste włoski i przypomina Danny'ego sprzed 2 lat, ale to nic, ja go kocham w każdym wydaniu

obawiam się tylko że charaktery maj? różne, Patryka zdecydowanie bardziej mi się podoba! tylko cholera, jeden ?piewa, drugi tańczy, dobrze że tylko jednego mam w zasięgu ręki

:mrgreen:

ps. napiszę wam jutro wizję mojej przyszło?ci widzianej oczami mojej przyjaciółki posikacie sie! ja prawie umarłam ze ?miechu. Dzi? już mi sie nie chce bo to długie trochę

Dobranoc :*
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia