• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Plany a rzeczywistość

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Plany a rzeczywistość

• Plany a rzeczywistość
  • Re: Plany a rzeczywistość

idril > 27-01-2008, 20:06

[quote name="Vorissa"]i jakos bardziej sie skupiamy na j.obcych/matmie czy fizyce...[/quote]

u mnie jest tak samo.

chyba mamy taki sam profil.

moj to matma-infa i fiza.

Vorissa > 27-01-2008, 20:21

tak, faktycznie jeszcze infa, ale jakos nie zwracamy na to uwagi... ale ktos tam zdaje ta rozszerzona ifne - co ja szczerze podziwiam, bo dla mnie to czarna magia...

najbardziej wkurza mnie to, ze caly rok musimy sie uczyc WSZYSTKICH przedmiotow, ale nie wiem po co, skoro nikt nie zdaje tej historii czy jakiejs biologii itp. to jest naprawde marnowanie czasu na uczenie sie do sprawdzianow z tego...

wg mnie w 3 klasie lo powinny byc tylko te przedmioty ktore sie zdaje na maturze, bylo latwiej... :lol:

edyta_s > 27-01-2008, 21:33

no teraz w szkole to ja sie jedynie ang i czasem geografii ucze, reszta to czysta improwizacja

moze nie w 3, ale juz to drugie polrocze w 3 to powinno byc po prostu przygotowanie do matury moim zdaniem. Ale Giertych wie wszystko lepiej

Vorissa > 27-01-2008, 21:50

Giertycha nie ma, a t? maturę wprowadziło jeszcze SLD czy co tam rz?dziło przed PiS...

edyta_s > 27-01-2008, 22:39

ja tam nie mam pojecia, kto wprowadzil i kto teraz jest kim, tak sobie palnelam w kazdym razie to wina tych durnych politykow

idril > 28-01-2008, 0:10

[quote name="Vorissa"]najbardziej wkurza mnie to, ze caly rok musimy sie uczyc WSZYSTKICH przedmiotow, ale nie wiem po co, skoro nikt nie zdaje tej historii czy jakiejs biologii itp. to jest naprawde marnowanie czasu na uczenie sie do sprawdzianow z tego...

wg mnie w 3 klasie lo powinny byc tylko te przedmioty ktore sie zdaje na maturze, bylo latwiej... :lol:[/quote]

DOKLADNIE!

ja mam starszy zapierdziel w szkole.

na szczescie bilogia nam sie skonczyla i teraz jej juz nie mamy. bo t byl u nas koszmar. mielismy rozszezona biole (na 3 bylo trzeba umiec wszystko z lacinskimi nazwami kazdego robaka i kwiatka)

Yoanna > 28-01-2008, 3:58

tak, ale jak sie skupic na jakims przedmiocie jak np u mnie w klasie kazdy zdawal co innego, nie bylo jakiegos przedmiotu (poza pl i ang) ktory wybralaby wiekszosc..

idril > 28-01-2008, 4:01

no ale np. u mnie w klasie to wszyscy zdaja polski, trzy osoby nie angielski i 5 osob nie matme.

a z tej 5 to 3 zdaja przedmioty ktorych juz w tym roku nie mammy (czyli chemi i biole).

dwie pozostale zdaja geografie.

Yoanna > 28-01-2008, 4:21

no a ja mialam profil pol-ang wiec dlatego u kazdego trzeci przedmiot byl inny ;D wos, historia, matma, geografia, biologia...

a wlasnie. czy ktos z was zdaje historie sztuki? teraz podobno jak sie zdaje rozsz to podstawy juz nie trzeba? to ja polecam historie sztuki. podstawa jest mega trudna, ledwo zdalam, za to na rozszerzeniu se blyslam, poudawalam ze sie znam na rzeczy i pieknie zdalam ;p

a co z przedmiotami wiedza o tancu i historia muzyki? :lol:

idril > 28-01-2008, 5:07

ciiii!

zadna historia muzyki!

jeszcze uslysza u mnie w domu i mi beda sugerowac zebym zdawala!

che te tradycje muzyczne i ogolne umuzykalnienie w mojej rodzinie.

brrrr

czarna owca jestem pod tym wzgledem! wytrzymalam tylko 5 lat w szkole muzycznej... horror, nie wspominam (niestety) milo...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia