• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

blonde > 23-04-2012, 22:43

Ale chamski numer. Pożegnałam się grzecznie z tamtą hostką, ona też się zgodziła, że nie pasujemy do siebie tak idealnie, jak można by tego chcieć I zeszła wczoraj z roomu. A teraz dostaję maila, że mam match. Wchodzę na profil cała podjarana, a tam... ta sama rodzina. Ej, no! Przecież obie się zgodziłyśmy, że to nie to... I teraz blokuja mi profil

madlu > 25-04-2012, 0:59

napisz bezposrednio do biura w bostonie, ze nie chcesz tej rodzinki i popros zeby usuneli ich z Twojego profilu na moje maile reagowali blyskawicznie

blonde > 25-04-2012, 2:09

Dzwoniłam dziś (a właściwie to już wczoraj) do CC w Wwie i pani obiecała napisać w tej sprawie do Bostonu, co też musiała uczynić, bo room mam znowu pusty (i oczekuję na kolejną rodzinkę ^^)

agniesia > 25-04-2012, 10:20

@blonde też myślę, że nie masz czego żałować. Jak pojawia się perfekt family to po prostu się to czuje bez zawachania. Widocznie to nie było to I muszę Wam powiedzieć, że to chyba tak jest, że mamy kryzys, narzekamy i nagle pojawia się rodzinka. W moim przypadku też tak było

blonde > 25-04-2012, 17:20

Ale tempo! Tego to jeszcze nie było ^^

Ledwo wczoraj rodzinka zeszła z roomu, a dziś już jest nowa Co lepsze - ledwo obczaiłam informacje o nich na moim koncie, a już Host Tata napisał z prośbą o skype! Ale tempo ^^

Może kilka informacji - rodzinka z Brookline, MA (co jest dosłownie obok Bostonu). Są Żydami (mam szczęście do Żydów ), mają dwóch synów (haha, do chłopców też mam szczęście ) - 3 i 6 lat. I teraz, uwaga uwaga - rodzice są wykładowcami na Harvardzie! Szczęka mi opadła z wrażenia normalnie. No cóż, odpisałam, że bardzo chętnie z nimi poskype'uje ^^ I czekam na rozmowę!

Trzymajcie kciuki

Efka87 > 25-04-2012, 17:46

Wow! Nice Trzymam mocno!!!!

blonde > 25-04-2012, 18:39

No dobra, jednak nie są wykładowcami coś przekręciłam Są lekarzami i pracują w przyharvardzkich klinikach. Ale tez dobrze

W ogóle, to mają niezłe tempo. Ledwo dostałam maila o matchu z CC, już napisali. Ledwo odpisałam, już chcą dzwonić. Nawet nie zdążyłam im odpisać jaki mam login na skypie, a oni już dzwonią hahah! I tak oto, w ekspresowym tempie jestem już po rozmowie.

I oni są po prostu świetni! Tacy mega pozytywni. I zwariowani, hahah, gadają jedno przez drugie Umówiłam się z nimi na następny skype jeszcze dzisiaj, żeby poznać dzieciaki. I cały czas nie mogę uwierzyc w to, że w ogóle mam rodzinę na roomie - to się tak szybko dzieje dzisiaj haha.

natgreen > 25-04-2012, 18:58

Gratyuluje!!!! ja nie moge-naprawde tempo maja niezłe!

Miejsce fajne, dzieciaczki tez fajne! Wiec rozmawiaj, rozmawiaj, moze to twoj PERFECT MATCH?

AAA ciesze sie razem z Tobą

blonde > 25-04-2012, 19:21

Dzięki Nat :*

Ja też się nieźle podjarałam tym wszystkim ^^ Co prawda staram się za bardzo nie nakręcać, bo wiem, że mają też inne kandydatki i prawdopodobieństwo tego, że mnie wybiorą pewnie nie jest zbyt duże. Co nie zmienia faktu, że bardzo mi się podobają i nie mogę doczekać się kolejnej rozmowy!

Efka87 > 25-04-2012, 19:44

Pozostaje nam tylko trzymać kciuki Powodzenia i bądź dobrej myśli!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia