-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
blonde > 23-04-2012, 22:43
Ale chamski numer. Pożegnałam się grzecznie z tamtą hostką, ona też się zgodziła, że nie pasujemy do siebie tak idealnie, jak można by tego chciećI zeszła wczoraj z roomu. A teraz dostaję maila, że mam match. Wchodzę na profil cała podjarana, a tam... ta sama rodzina. Ej, no! Przecież obie się zgodziłyśmy, że to nie to... I teraz blokuja mi profil -
madlu > 25-04-2012, 0:59
napisz bezposrednio do biura w bostonie, ze nie chcesz tej rodzinki i popros zeby usuneli ich z Twojego profiluna moje maile reagowali blyskawicznie -
blonde > 25-04-2012, 2:09
Dzwoniłam dziś (a właściwie to już wczoraj) do CC w Wwie i pani obiecała napisać w tej sprawie do Bostonu, co też musiała uczynić, bo room mam znowu pusty(i oczekuję na kolejną rodzinkę ^^) -
agniesia > 25-04-2012, 10:20
@blonde też myślę, że nie masz czego żałować. Jak pojawia się perfekt family to po prostu się to czuje bez zawachania. Widocznie to nie było toI muszę Wam powiedzieć, że to chyba tak jest, że mamy kryzys, narzekamy i nagle pojawia się rodzinka. W moim przypadku też tak było -
blonde > 25-04-2012, 17:20
Ale tempo! Tego to jeszcze nie było ^^
Ledwo wczoraj rodzinka zeszła z roomu, a dziś już jest nowaCo lepsze - ledwo obczaiłam informacje o nich na moim koncie, a już Host Tata napisał z prośbą o skype! Ale tempo ^^
Może kilka informacji - rodzinka z Brookline, MA (co jest dosłownie obok Bostonu). Są Żydami (mam szczęście do Żydów), mają dwóch synów (haha, do chłopców też mam szczęście ) - 3 i 6 lat. I teraz, uwaga uwaga - rodzice są wykładowcami na Harvardzie! Szczęka mi opadła z wrażenia normalnie. No cóż, odpisałam, że bardzo chętnie z nimi poskype'uje ^^ I czekam na rozmowę!
Trzymajcie kciuki -
Efka87 > 25-04-2012, 17:46
Wow! NiceTrzymam mocno!!!! -
blonde > 25-04-2012, 18:39
No dobra, jednak nie są wykładowcami coś przekręciłamSą lekarzami i pracują w przyharvardzkich klinikach. Ale tez dobrze
W ogóle, to mają niezłe tempo. Ledwo dostałam maila o matchu z CC, już napisali. Ledwo odpisałam, już chcą dzwonić. Nawet nie zdążyłam im odpisać jaki mam login na skypie, a oni już dzwonią hahah! I tak oto, w ekspresowym tempie jestem już po rozmowie.
I oni są po prostu świetni! Tacy mega pozytywni. I zwariowani, hahah, gadają jedno przez drugieUmówiłam się z nimi na następny skype jeszcze dzisiaj, żeby poznać dzieciaki. I cały czas nie mogę uwierzyc w to, że w ogóle mam rodzinę na roomie - to się tak szybko dzieje dzisiaj haha. -
natgreen > 25-04-2012, 18:58
Gratyuluje!!!! ja nie moge-naprawde tempo maja niezłe!
Miejsce fajne, dzieciaczki tez fajne! Wiec rozmawiaj, rozmawiaj, moze to twoj PERFECT MATCH?
AAA ciesze sie razem z Tobą -
blonde > 25-04-2012, 19:21
Dzięki Nat :*
Ja też się nieźle podjarałam tym wszystkim ^^ Co prawda staram się za bardzo nie nakręcać, bo wiem, że mają też inne kandydatki i prawdopodobieństwo tego, że mnie wybiorą pewnie nie jest zbyt duże. Co nie zmienia faktu, że bardzo mi się podobają i nie mogę doczekać się kolejnej rozmowy! -
Efka87 > 25-04-2012, 19:44
Pozostaje nam tylko trzymać kciukiPowodzenia i bądź dobrej myśli!!!