-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
natgreen > 20-04-2012, 10:32
No proszę! i jest matchWiek super, lokazlizacja też. Samotna mama no to spoko, zalezy jaka bedzie. Moze dojdzie do rozmowy to wtedy zobaczysz
Dobrze ze cos ruszylo znowu -
blonde > 20-04-2012, 12:00
Napisała, słuchajcie, napisała! No i jest single mom, no zobaczymy jak będzie. Chce się umówić na rozmowę, ale superAle po kolei
Napisała, że bardzo jej się spodobała moja aplikacja (yay!) i czy chciałabym z nią porozmawiać. Tylko w sumie nie wiem czy przez telefon czy przez skype, wolałabym skype, ale zaraz napiszę i zapytam. Jest singe mom, chłopcy spędzają jedną noc w tygodniu u taty, czasami tez zabiera ich wieczorami. I podobno ma przyjazne stosunki z ex-mężemJesli chodzi o zawód, to jest pracownikiem rządowym Chłopcy chodzą do szkoły czy tam przedszkola chyba raczej, więc mam się nimi zajmować przed szkołą, zaprowadzać, przyprowadzać, i po szkole. I czasami kilka godzin w weekendy.
Wysłała mi zdjęcie chłopców - oczywiście są przeuroczy i uśmiechają się taaaak szeroko, że im uśmiech aż wychodzi poza ich małe twarzyczki
Jedyne co mnie troszkę deneruje to to, że nie widzę ich całej aplikacji. To znaczy mam tylko te podstawowe informacje. Ale może rozszerzy mi dostęp do tego po rozmowie. Poza tym, jeśli będziemy rozmawiać, to zawsze mogę zapytać o wszystko, co tam tylko chcę
Także lecę jej odpisać, że oczywiście chcę z nią porozmawiać. Dam znać, jak poszło! (rozmowę mam około 18) -
izzieem > 20-04-2012, 16:36
[quote name="blonde"]Napisała, słuchajcie, napisała! No i jest single mom, no zobaczymy jak będzie. Chce się umówić na rozmowę, ale superAle po kolei
Napisała, że bardzo jej się spodobała moja aplikacja (yay!) i czy chciałabym z nią porozmawiać. Tylko w sumie nie wiem czy przez telefon czy przez skype, wolałabym skype, ale zaraz napiszę i zapytam. Jest singe mom, chłopcy spędzają jedną noc w tygodniu u taty, czasami tez zabiera ich wieczorami. I podobno ma przyjazne stosunki z ex-mężemJesli chodzi o zawód, to jest pracownikiem rządowym Chłopcy chodzą do szkoły czy tam przedszkola chyba raczej, więc mam się nimi zajmować przed szkołą, zaprowadzać, przyprowadzać, i po szkole. I czasami kilka godzin w weekendy.
Wysłała mi zdjęcie chłopców - oczywiście są przeuroczy i uśmiechają się taaaak szeroko, że im uśmiech aż wychodzi poza ich małe twarzyczki
Jedyne co mnie troszkę deneruje to to, że nie widzę ich całej aplikacji. To znaczy mam tylko te podstawowe informacje. Ale może rozszerzy mi dostęp do tego po rozmowie. Poza tym, jeśli będziemy rozmawiać, to zawsze mogę zapytać o wszystko, co tam tylko chcę
Także lecę jej odpisać, że oczywiście chcę z nią porozmawiać. Dam znać, jak poszło! (rozmowę mam około 18)[/quote]
Powodzenia! nie dziękuj!
Super, bardzo się cieszę, i oczywiście czekam na newsy! -
blonde > 20-04-2012, 20:11
No i jestem po rozmowie! O jaaaa, jakie emocjeStresik był, nie powiem ^^
Ogólne wrażenia - bardzo pozytywne. Miałam jakieś obawy przed mieszkaniem z samotną mamą, ale już nawet nie wiem, dlaczegoKobieta jest naprawdę mega sympatyczna! Wygląda na to, że chce kogoś, kto ma być członkiem rodziny itd. co jest dla mnie bardzo spoko. No i ma teraz au pairke z Polski, z którą mam zamiar pogadać
Nie wiem tylko na kiedy właściwie by mnie potrzebowała, z tym może być problem. No i moje największe zmartwienie - czy poradzę sobie z dwoma chłopcami w tym wieku? Nie mam za wiele doświadczenia z chłopcami w tym wieku, a to jeszcze dwójka! No ale zobaczę jak będzie. Może jeszcze powymieniam z nią jakieś maile, z ta au pair też. No i umówiłam się na jutro na drugą rozmowę
I w sumie to mam mętlik w głowie straszny. Bo z jednej strony bardzo spoko, a z drugiej to... no, nie wiemAle mimo wszystko bardzo się cieszę, że się odezwała i w ogóle -
milenka3991 > 20-04-2012, 21:42
Jaaa Powodzenia Powodzenia
Moim zdanie samotna mam to nic strasznego, poza tym dasz rade jak wszystko dobrze się potoczy
Trzyma kciuki
Jej jak ja się ciesz szczęściem takich osób
A chłopcy w tym wieku hmm...miałam doświadczenie i powiem że Zapewne maja Dużo Energiipoza tym jak przywykną do ciebie a ty do nich
to na pewno będzie wszystko OKDogadasz się czego serdecznie ci życzę -
izzieem > 20-04-2012, 22:21
@blonde
Ciekawe, ciekawe...chłopcy w tym wieku nie są straszni. No i nie wymagają takiej wielkiej uwagi jak dzieci 2,3 i 4 lata. Aczkolwiek coś trzeba z nimi robić. To zależy jak się czujesz na siłach. Nie rób nic przeciwko sobie! Masz byc pewna, że dasz sobie radę. -
blonde > 21-04-2012, 20:07
No dobra, jestem po drugiej rozmowie z hostką. Znowu była super miła i tak dalej. Wszystko wygląda bardzo dobrze, ale sama nie wiem... Ma do wyboru dwie dziewczyny - mnie i jakąś drugą. Ma się zastanowić. A ja też muszę się zastanowić... Nie chcę, żeby wybrała mnie a potem ja jej powiem, że w sumie, to nie dzięki, ale mi coś nie pasuje. Postanowiłam sobie, że jeszcze dziś podejmę decyzję...
Ooooo, jakie to jest trudne! Chyba idę na spacer, przewietrzę umysł i pomyślę -
blonde > 22-04-2012, 0:01
Ostateczna decyzja podjęta - podziękowałam.
Napisałam jej maila (bardzo miłego, mam nadzieję), w którym powiedziałam, że nie czuję się na siłach zajmować się dwójką chłopców w tym wieku. Po prostu nie czułam tej iskry czy czego tam Hostka była mega miła i w ogóle, ale... To nie było to. Zresztą, nawet nie wiem czy ostatecznie wybrałaby mnie czy tą drugą Ale chciałam być fair wobec niej.
Więc dalej będę czekać na perfect familyMam nadzieję, że nie będę żałować tej decyzji i perfect family, moja perfect family gdzieś tam czeka -
Tenzi > 22-04-2012, 14:06
Skoro to nie było to, to czego miałabyś żałować ?Nic na siłę, i wiadomo, że ta Twoja perfect rodzinka niedługo Cię zaskoczy Btw chyba też muszę trochę ponarzekać na brak rodzinek, może jakaś się zlituje i mnie zechce przygarnąć^^ -
blonde > 22-04-2012, 14:22
Dzięki Tenzi, jakoś potrzebowałam dzisiaj, żeby mi ktoś powiedział, że dobrze zrobiłam
A co do narzekania - a narzekaj ile wlezie, jeśli Ci to pomożeJa ostatnio ponarzekałam, i się pojawiła rodzinka