-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
Pyśka > 11-09-2010, 18:46
a o ktorej maja dzwonic? podalas w aplikacji czas ,kiedy jestes available? -
89dzoana89 > 11-09-2010, 19:30
Dasz rade;p!!!!! -
alusss > 11-09-2010, 20:50
No i po co było tyle stresu 8O :mad: nie zadzwoniły chamy jedne :twisted: :twisted: :evil: -
89dzoana89 > 11-09-2010, 21:42
Moze jeszcze zadzwonia
Do mnie to po 23 czasu polskiego pierwsza rodiznka zadzwonila a druga po 22 -
maria_kujpom > 12-09-2010, 3:15
Nie bylo czym sie stresowac.
Odczucia: mieszane. -
quaantaa > 12-09-2010, 17:23
martyna trzymam za słowo z tym spotkaniem
alusss dzisiaj też sie nie odezwali?
Maria jak tam rodzinka?
co do mojej pierwszej rozmowy, też miałam gotowe pytania poukładane "tematycznie" począwszy od dzieci i rodzin kończąc na samochodzie i lokalizacji, które chciałam zadać, ale rozmowa tak się potoczyła ze moje pytania były bardzo chaotyczneto ten stres
pisałam wam swego czasu o mojej niedoszłej LCC, która napisała do mnie maila po tym jak moja rodzina zrezygnowała z udziału w programie. Obiecała mi w mailu, że będzie miała mnie na uwadze i jak coś się znajdzie to da mi znać. Dzisiaj w nocy dostałam od niej maila z propozycją rodzinki z 2 dzieci. Są to chłopcy w wieku 5 i 7 lat.
Wiem o nich tylko tyle, że są bardzo, bardzo aktywni i rodzina jest głośna i zabawna (dokładnie brzmiało to tak: loud and fun family )a teraz siedzę jak na szpilkach i czekam aż u nich będzie ranek i na jej maila -
karolinka > 12-09-2010, 18:10
quaataa a z jakiego stanu jest ta rodzina? -
quaantaa > 12-09-2010, 21:39
w tym rzecz, że jeszcze nie wiem
LCC jest z CA, ale matchować może na całe stayny
kolejny paradoks tej sytuacji jest taki, że w między czasie odezwała się do mnie rodzinka z Chicago... 3 dzieci w wieku 3,5 i 7 lat, a na maila ma mi napisać host mom tych chłopców...
robi się ciekawie -
89dzoana89 > 12-09-2010, 21:42
A do mnie rodiznka z CA sie jednak znowu odezwalaTak jak podejrzewalam weekend sprzyja odpisywaniu itp Chca na skypie dzis gadac a jesli nie dzis to w przyszlym tygodniu 8) Czyli nie zrezygnowali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!! -
quaantaa > 12-09-2010, 21:45
no ładnie dzoana
u mnie ta rodzinka z Chicago już też na profilu była i zniknęła po to by po 2 dniach z powrotem się pojawić