-
-
Re: Spam, Scam, Oszuści
paulinanor > 18-04-2014, 12:18
ja uważam, że nie masz się czym przejmować. Czasami dzieci nie chcą rozmawiać przez Skype. Gdyby się ta kobieta wykręcała, żebyś nie mogła rozmawiać z dzieckiem to byłby powód do zdenerwowania, ale z tego co pisałaś to była niechęć dziecka. Co do lotniska to wydaje mi się, że wielu rodzinom nie robi różnicy które au pair powinna wybrać jeżeli są w podobnej odległości. A kiedy masz tam jechać? i czy wymieniasz z nią maile?
-
Ronie > 18-04-2014, 16:53
Jakoś 16-18 maja. Po rozmowie z nią jeszcze wymieniłyśmy kilka maili, ale to w sumie kilka dni temu było. Odezwę się do niej jakoś po świętach.
Pewnie przesadzam, ale dzięki za opinie. ; ) -
Ronie > 23-04-2014, 13:41
<I><s></s>w sumie wszystko już wyjaśnione, tylko tego posta nie mogę usunąć ;p<e></e></I> -
bialyk > 06-06-2014, 14:47
Cześć
Jeżeli chodzi o spam na skrzynki pocztowe czy ustawienie w opcjach nadawce jako SPAM, poskutkuje coś? Czy to tak losuje z automatu? -
oluss > 09-06-2014, 19:27
Hej
Dostałam pozytywną odpowiedź na APW od Nelizy Rolph.
Opis rodzin na profilu nie wygląda źle - dwójka dzieci 1.5 i 6 lat, praca od poniedziałku do piątku od 8am do 6pm (z przerwami na szkole i nursery dzieci), prace domowe tylko przy dzieciach.
No i kiedy zaczełam zadawać pytania pojawiły się małe problemy bo płacą aż 120 funtów per week, 20 dni płatnego urlopu i to co mnie najbardziej zdziwilo że opacają 3 bilety lotnicze na powrót do Polski.
Zaproponowałam skypa ale i tak propozycja wydaje mi sie scamem.
Co sądzicie?