-
-
Re: Plany a rzeczywistość
Ninka Jones > 25-01-2008, 21:42
i jaka madra jestem :lol:
Jula, prosze powiedz ze czytam ze zrozumieniem :lol:
xD -
Yoanna > 25-01-2008, 21:48
nina, czytanie ze zrozumieniem to ci ocenia na maturze :lol: -
Vorissa > 25-01-2008, 22:04
Cytat:pojsc na egzamin z prawka z sama legitymacja szkolna lub ostatecznie paszortem
Cytat:i tylko opisz jak Ci poszlo!
owszem, poszlam z paszportem i pan nie mial nic przeciwko, a nawet sam poprosil, o 'dowod badz paszport'.
sam fakt ze zostalam zapisana na egzamin w takim a takim dniu znaczy ze jestem pelnoletnia... -
Ninka Jones > 25-01-2008, 22:08
Jo, ale tam s? takie nieżyciowe te polecenia -
Yoanna > 25-01-2008, 22:16
wiem.. bylam w klasie humanistycznej (w 3kl) i jak nam polonista robil test to powyzej 3 nikt nie mial :lol: -
Ninka Jones > 25-01-2008, 22:20
ja raz (w tamtym roku) mialam najwyzszy wynik w klasie, taki na 4 -
Yoanna > 25-01-2008, 22:22
gratulacje, zrozumialas 3/4 tekstu heheheh.
powinni tego zabronic.
shiiit musze isc sie sprysznicowac bo soon do pracy wychodze a jakos mi sie nie chce. poszlabym na jakies balety a nie do roboty ;P friday night ;P -
Ninka Jones > 25-01-2008, 22:27
jest taka piosenka McFly "Friday Night"... aż sie chce baletów od nieja jak widze teledysk to serce mi peka, bo nie dosc ze kreca go na ulicach Londynu, w metrze, London Eye i Museum of National History to jeszcze Danny to chodzacy seks. z reszta cala czworka tam taka
i jeszcze piosenka Kate Nash "Mouthwash" ma w refrenie "and I'm singing oh oh on a friday night and I hope everything is gonna be alright"
a ja siedze caly dzien w domu. posprzatalam pokoj a teraz pisze moje opowiadanie. nawet na papierosa mi sie przed klatke nie chcialo wyjscbo na balkonie nie pale -
Vorissa > 25-01-2008, 22:30
ale te matury z polskiego to sa glupie po prostu xD
niby tyle mozliwosci, ale tak naprawde to trudno zrozumiec o co im chodzi :lol: -
Yoanna > 25-01-2008, 22:33
slonko ja to ciebie oducze tego palenia ;P