-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
inn0sc > 29-03-2013, 1:28
[quote name="madz"]Ale co chcesz wiedziec o roomie?
Co do aplikacji i submit to sprawdz czy nadal jest zablokowany czy nie trzeba jeszcze raz wcisnac submit. napisz do swojej konsultantki i popros o sprawdzenie profilu. W ciagu 7 dni chyba otwieraja room.
Filmik najlepiej nagrac jak najszybciej. Dodajesz go jak otworza room.
Ps. Chyba masz kiepska konsultantke skoro o tym wszystkim Ci nie powiedziala. Ale sie nie przejmuj, my Ci odpowiemy na wiekszosc pytan i to pewnie w szybszym czasie niz ona :p[/quote]
zapewne tak bd ze szybciej sie dowiem od Was niż od niej, ostatnio chyba o mnei nie pamieta... po swietach bd musiala do niej zadzwonic . jezeli chodzi o submit do wyswietla mi cos takiego : YOU HAVE SUBMITTED YOUR APPLICATION!
(WE WILL CONTACT YOU SOON)
Thank you for submitting your application! While we review your application, no changes may be made. If you have updates or questions, please contact your local Cultural Care office. You will be advised when your application is approved.
i tak od tygodnia
to za filmik biore sie po swietach
jezeli chodzi o moja konsultantke to wydawala sie spoko, mila sympatyczna, nawet sama do mnie dzwonila, ale jak juz pisalam wczesniej o tym roomie i filmiku dowiedzialam sie z forum. co ja chce wiedziec o roomie hm.? najlepiej wszystko ;p
dzieki za odpowiedz -
Kasper > 29-03-2013, 15:54
Cześć wszystkim :>
Jestem nowy na forum, ale trochę już czytałem. Prawdę mówiąc chyba niewiele mi zostało do przeczytania na forum
Do US chcę wyjechać najpóźniej we wrześniu. W tym roku piszę maturę i nie mam pomysłu na studia i stąd się wziął pomysł z wyjazdem jako Au Pair.
Hmm co by tu jeszcze napisać. Jadę z agencją CC(o ile znajdę rodzinkę). Room mam otwarty od około 1,5 tygodnia, a 3 dni temu dodałem filmik.
Zastanawia mnie czy ktoś się do mnie zgłosi, bo jak narazie nic się nie dzieje -
Jarzebinka > 29-03-2013, 17:37
Jesteś chłopakiem... Niestety raczej będziesz długo czekal na jakiś match... Może pomyśl o jeszcze jednej agencji (mam na mysli GAWO i wtedy będziesz w APC i IE), bo w APiA, nie biora chłopaków. Zawsze zwiększysz swoje szanse!
Johnson (chłopak z forum tutaj) też chyba chce wyjechac jakoś we wrześniu, jest w CC, i od bodajże miesiaca miał jeden match... -
Kasper > 30-03-2013, 0:31
Przynajmniej jakiś miał ;P -
Jarzebinka > 30-03-2013, 14:10
ALE CZEKAŁ DŁUGO. Wiec i ty musisz poczekać. Wiem, że jesteś niecierpliwy, kazdy jest. Ale ten cały wyjazd to jedno wielkie czekanie... -
madz > 30-03-2013, 16:31
Oj tak tu się cały czas czeka, najpierw na otwarcie roomu, potem na matche, później na telefon od rodziny, mail czy cokolwiek, final match to też tragedia jak się czeka :P A potem czekanie na sam wyjazd, pół biedy jak ma się jeszcze przed sobą sprawy papierkowe, gorzej jest jak już wszystko masz ogarnięte i czekasz, czekasz, czekasz...
Co nie Domi? :D My chyba najdłużej czekamy? -
balbina > 31-03-2013, 0:52
Jarzebinka, ale ważne też jest ile przed wyjazdem otwierasz room, bo wiadomo, że najwięcej rodzin jest tak mniej więcej 3 miesiące przed wyjazdem.
Nie mówię, że wszystkie, ale wiadomo, że zakładając aplikacje rok wczesniej to słabo będzie z rodzinkami :x
niestety faceci mają gorzej więc radzę po prostu zrobić super filmik - przebieranie sie, dużo uśchmiechu i coś orginalnego - wtedy będziesz miał duzo rodzin -
DominikaDomi > 31-03-2013, 2:39
[quote name="madz"]Oj tak tu się cały czas czeka, najpierw na otwarcie roomu, potem na matche, później na telefon od rodziny, mail czy cokolwiek, final match to też tragedia jak się czekaA potem czekanie na sam wyjazd, pół biedy jak ma się jeszcze przed sobą sprawy papierkowe, gorzej jest jak już wszystko masz ogarnięte i czekasz, czekasz, czekasz...
Co nie Domi?My chyba najdłużej czekamy?[/quote]
czekanie moze zabicim szybciej znajdziesz rodzinke tym gorzej dla ciebie. mozna sie wykonczyc -
balbina > 31-03-2013, 3:33
nooo AU PAIR w jakims dziwnym jezyku oznacza OCZEKIWANIE
życzę cierpliwości wszystkim i mocnych nerwow -
olusz > 31-03-2013, 12:58
"Program Status: Ready to Match" <3 więc i ja czekam!