• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

madz > 28-03-2013, 14:55

W APiA dziewczyny chyba do Londynu pisaly, ale pewna nie jestem

Jarzebinka > 28-03-2013, 15:32

W APIA pisałysmy do Londynu, żeby nam otworzyli aplikacje, bo czasem to przeciągali, a nie dlatego, że nie mamy matchu... Teraz jest dużo Polek w APIA i ciężko jest się wybić..., Bo wszystkie matche zgarniaja raczej te starsze dziewczyny...

kasiag3 > 28-03-2013, 16:07

No dokładnie, wiek mi niestety nie pomaga :< ale trzymajcie za mnie kciuki żeby znalazła się chociaż jedna rodzinka do tego czerwca, lipca )

Mam nadzieję że w CC będzie lepiej

inn0sc > 28-03-2013, 16:55

hej wszystkim Jestem Paulina i jestem w agencji CC przeczytałam chyba z 30 stron wszystkie z 1części xD i to forum mi bardzo pomogło bo z niego dowiedziałam się w sumie najwięcej o wyjeździe mam kilka pytań , zacznę może od filmiku bo nikt mnie o nim nie poinformował gdyby nie forum dowiedziałabym się dużo później,kiedy go nakręcić , o au pair room'ie też z forum, dużo czytam również waszych blogów wspomnę że aplikacje już mam całą wypełnioną , tydzień temu kliknęłam w ten link submit i teraz czekam ale nikt nie się nie odzywa , czy ktoś by mi mógł orientacyjnie powiedzieć kiedy się odezwą .? planuje swój wyjazd koniec września początek października , chciałabym wcześniej ale blokuje mnie ślub mojej siostry, który bd w sierpniu

Pozdrawiam wszystkich

Jarzebinka > 28-03-2013, 18:20

ja już chciałam w lutym wyjechać i tak czekam...

kasiag3 > 28-03-2013, 19:15

Jednak nie jest tak łatwo znaleźć fajną rodzinkę na kiedy się chce, czytałam na twoim blogu o zerwanym matchu, a teraz jaki miesiąc ci najbardziej odpowiada, kiedy chcesz jechac?

Jarzebinka > 28-03-2013, 20:26

JUŻ ! Ale mam wizę od 20 maja... Ja apliakcje mialam otwartą w grudniu i od pocztaku chciałam wyjechac JUŻ... i niestety nadal tu siedzę... Jeśli czytałaś bloga, to też wiesz, że nie jestem jakoś wybredna tylko rodziny nie były super...

inn0sc > 28-03-2013, 23:14

Hej wszystkim przeczytałam wszystkie wątki z tej części i kilkanaście z pierwszej części, dzięki temu forum dość dużo się dowiedziałam Jestem Paulina i należe do agencji CC mam zamir wyjechać koniec września początek października tydzień temu kliknęłam w submit ale jeszcze nikt się do mnie nie odezwał czy mógłby mi ktokolwiek napisać mniej więcej kiedy by mogli się odezwać.? a i jeszcze jedno byłam na spotkaniu na początku marca i nikt mi nie powiedział o żadnym filmiku ale zapewne go zrobie tylko kiedy mniej więcej się za niego zabrać.? ;>

i mam pytanko odnoście au pair room'u oczywiście nikt mi o tmy nie powiedział i w sumie jakoś tego jeszcze nie ogarniam mógłby mi ktoś wytłumaczyć .?

pozdrawiam wszystkich

madz > 29-03-2013, 1:10

Ale co chcesz wiedziec o roomie?

Co do aplikacji i submit to sprawdz czy nadal jest zablokowany czy nie trzeba jeszcze raz wcisnac submit. napisz do swojej konsultantki i popros o sprawdzenie profilu. W ciagu 7 dni chyba otwieraja room.

Filmik najlepiej nagrac jak najszybciej. Dodajesz go jak otworza room.

Ps. Chyba masz kiepska konsultantke skoro o tym wszystkim Ci nie powiedziala. Ale sie nie przejmuj, my Ci odpowiemy na wiekszosc pytan i to pewnie w szybszym czasie niz ona :p

Majena > 29-03-2013, 1:19

W APiA i jak miałam problemy to pisałam do Warszawy. Aleksandra dużo pomogła. Jak aplikacja była już w głównym(UK) biurze to dostałam maila od nich i od Aleksandry co mam poprawić itp.

Co do wieku, różnie to bywa. Mojej perfect family chodziło o dziewczynę starszą. Ale jest wiele rodzinek które szuka młodych dziewczyn. Każda z NAS znajdzie swoją perfect !
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia