-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
madz > 28-03-2013, 14:55
W APiA dziewczyny chyba do Londynu pisaly, ale pewna nie jestem -
Jarzebinka > 28-03-2013, 15:32
W APIA pisałysmy do Londynu, żeby nam otworzyli aplikacje, bo czasem to przeciągali, a nie dlatego, że nie mamy matchu... Teraz jest dużo Polek w APIA i ciężko jest się wybić..., Bo wszystkie matche zgarniaja raczej te starsze dziewczyny... -
kasiag3 > 28-03-2013, 16:07
No dokładnie, wiek mi niestety nie pomaga :< ale trzymajcie za mnie kciuki żeby znalazła się chociaż jedna rodzinka do tego czerwca, lipca)
Mam nadzieję że w CC będzie lepiej -
inn0sc > 28-03-2013, 16:55
hej wszystkimJestem Paulina i jestem w agencji CC przeczytałam chyba z 30 stron wszystkie z 1części xD i to forum mi bardzo pomogło bo z niego dowiedziałam się w sumie najwięcej o wyjeździe mam kilka pytań , zacznę może od filmiku bo nikt mnie o nim nie poinformował gdyby nie forum dowiedziałabym się dużo później,kiedy go nakręcić , o au pair room'ie też z forum, dużo czytam również waszych blogów wspomnę że aplikacje już mam całą wypełnioną , tydzień temu kliknęłam w ten link submit i teraz czekam ale nikt nie się nie odzywa , czy ktoś by mi mógł orientacyjnie powiedzieć kiedy się odezwą .? planuje swój wyjazd koniec września początek października , chciałabym wcześniej ale blokuje mnie ślub mojej siostry, który bd w sierpniu
Pozdrawiam wszystkich -
Jarzebinka > 28-03-2013, 18:20
ja już chciałam w lutym wyjechać i tak czekam... -
kasiag3 > 28-03-2013, 19:15
Jednak nie jest tak łatwo znaleźć fajną rodzinkę na kiedy się chce, czytałam na twoim blogu o zerwanym matchu, a teraz jaki miesiąc ci najbardziej odpowiada, kiedy chcesz jechac? -
Jarzebinka > 28-03-2013, 20:26
JUŻ ! Ale mam wizę od 20 maja... Ja apliakcje mialam otwartą w grudniu i od pocztaku chciałam wyjechac JUŻ... i niestety nadal tu siedzę... Jeśli czytałaś bloga, to też wiesz, że nie jestem jakoś wybredna tylko rodziny nie były super... -
inn0sc > 28-03-2013, 23:14
Hej wszystkimprzeczytałam wszystkie wątki z tej części i kilkanaście z pierwszej części, dzięki temu forum dość dużo się dowiedziałam Jestem Paulina i należe do agencji CC mam zamir wyjechać koniec września początek października tydzień temu kliknęłam w submit ale jeszcze nikt się do mnie nie odezwał czy mógłby mi ktokolwiek napisać mniej więcej kiedy by mogli się odezwać.? a i jeszcze jedno byłam na spotkaniu na początku marca i nikt mi nie powiedział o żadnym filmiku ale zapewne go zrobie tylko kiedy mniej więcej się za niego zabrać.? ;>
i mam pytanko odnoście au pair room'u oczywiście nikt mi o tmy nie powiedział i w sumie jakoś tego jeszcze nie ogarniam mógłby mi ktoś wytłumaczyć .?
pozdrawiam wszystkich -
madz > 29-03-2013, 1:10
Ale co chcesz wiedziec o roomie?
Co do aplikacji i submit to sprawdz czy nadal jest zablokowany czy nie trzeba jeszcze raz wcisnac submit. napisz do swojej konsultantki i popros o sprawdzenie profilu. W ciagu 7 dni chyba otwieraja room.
Filmik najlepiej nagrac jak najszybciej. Dodajesz go jak otworza room.
Ps. Chyba masz kiepska konsultantke skoro o tym wszystkim Ci nie powiedziala. Ale sie nie przejmuj, my Ci odpowiemy na wiekszosc pytan i to pewnie w szybszym czasie niz ona :p -
Majena > 29-03-2013, 1:19
W APiA i jak miałam problemy to pisałam do Warszawy. Aleksandra dużo pomogła. Jak aplikacja była już w głównym(UK) biurze to dostałam maila od nich i od Aleksandry co mam poprawić itp.
Co do wieku, różnie to bywa. Mojej perfect family chodziło o dziewczynę starszą. Ale jest wiele rodzinek które szuka młodych dziewczyn. Każda z NAS znajdzie swoją perfect !