• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

ogla > 27-03-2013, 15:18

Ja jak patrzę na medical form, calutki po ang, to czuje,że najwiekszy "przebój" bedzie własnie u lekarza...

kama93 > 27-03-2013, 15:42

Ja też miałam najgorszy problem z lekarzem. Tłumacze mu od początku, że ma wypełnić wersje angielską, a polska jest tylko do pomocy a on co robi??... wypełnia polska. Jak skończył, to mu jeszcze raz tłumacze, że potrzebuje ANGIELSKĄ!! a on ''O maaatkoo ile ty mi roboty dałaaś!!'' To nic, że musiał zaznaczyć wszędzie tylko no no no...

olusz > 27-03-2013, 15:51

[quote name="osia"]Dziewczyny (maturzystki) z gawo, mam pytanie czy musiałyście dostarczyć jakiś dokument potwierdzający to że ukończycie szkołe? Jak to wygląda, idzie się do dyrektora czy wychowawcy, chętnie to wystawiają czy są jakieś problemy?[/quote]

Tak, ja musiałam dostarczyć idzie się do sekretariatu i mówi, że potrzebujesz zaświadczenia, że jesteś uczennicą konkretnej klasy w tej szkole i 26 kwietnia ją kończysz, sekretarka mi na przykład kazała napisać podanie (dyktowała ) - tylko uważaj, bo mi próbowali wcisnąć zaświadczenie z datą ukończenia w czerwcu, bo mają gotowce, tylko że na świadectwie będzie 26.04, a to się musi zgadzać

madz > 27-03-2013, 18:28

W CC na szczęście wystarczy jak lekarz po polsku wypełni polską wersję a my przetłumaczymy do angielskiej ;)

Jarzebinka > 27-03-2013, 20:08

a ja mam spoko lekarke i nie miała problemów! Przetłumaczyłam jej wszystko obok na kartce i sobie wypełniała xd Jeszcze mówiła, ze fajna opcja z wyjazdem i mi ZAZDROŚCI ;d

Johnson > 28-03-2013, 3:26

Ja w CC dostałem tę formę do lekarza ale pisze ,żeby to wypełnić dopiero na 3msce przed wyjazdem...także luz

Johnson > 28-03-2013, 3:27

P.S

Zapomniałem się pochwalić tutaj!!

Mam match!

30 minut do NYC,

2ka dzieci, dziewczynka 9 lat, chłopczyk 6

więcej szczegółów jak się wyjaśni pewna sytuacja

kasiag3 > 28-03-2013, 11:46

suuper ! Gratulacje Ja jestem trochę załamana bo mam miesiąc otwartą aplikację i nie mialam zadnego matchu;////////

madz > 28-03-2013, 11:54

W zadnej z agencji? Napisz do konsultantki APiA i zapytaj co mozesz poprawic, a w CC napisz do Bostonu bezposrednio i zapytaj czemu nie masz zadnego matchu :p ponoc wtedy nastepnego dnia pojawia sie rodzina :)

kasiag3 > 28-03-2013, 12:09

Madz jestem w APIA no i napisał do mojej konsultantki a ona powiedziała ze mam nadal czekać i tyle,ze nie muszę nic poprawiać, trochę mnie to irytuję, no ale trudno(

A w CC czekam na otwarcie aplikacji, mam nadzieję że ta agencja okaże się lepsza i szybciej znajdzie mi się jakaś rodzinka
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia