• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Plany a rzeczywistość

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Plany a rzeczywistość

• Plany a rzeczywistość
  • Re: Plany a rzeczywistość

Ninka Jones > 24-01-2008, 23:31

oj ja dzis rozmawialam na ten temat z moja najlepsza przyjaciolka... smutno mi sie zrobilo ze zostalo nam 3 czy 4 miesiace

Vorissa > 24-01-2008, 23:42

edyta, to dosc szybko dostalas... u mnie czeka sie okolo 3 tygodni na wyrobienie prawka, a to juz totalna porazka ;/ mam cholerna nadzieje, ze zdam za 2 razem i tak w marcu dostane to prawko..

a w ogole biurokracja w Polsce mnie dobija, dzisiaj bylam zlozyc papiery na dowod... i musze czekac 6 tygodni... 8O moja mama czekala 3 tygodnie...

Ninka Jones > 24-01-2008, 23:46

ja tez czekalam 3 a mialo byc poltora miesiaca :lol:

Vorissa > 24-01-2008, 23:51

mi pisze, ze mam przyjsc 25 lutego, ale powiedziala ze lepiej bedzie jak przyjde w marcu bo wczesniej na pewno nie bedzie :lol:

idril > 25-01-2008, 0:32

u mnie sie czeka na prawko okolo miesiaca. tzn. ja mam czekac rozno miesiac. wlasnie 11 lutego mam zaplanowany odbior

gratuluje zdanego prawka!

Vorissa > 25-01-2008, 0:55

Jula, to Ty zdawalas juz prawko ?

Ninka Jones > 25-01-2008, 1:12

Julka na pewno miała na my?li dowód :lol:

idril > 25-01-2008, 2:00

kurde.

oczywiscie ze dowod.

mysle o jednym a pisze o drugim.

:lol:

Vorissa > 25-01-2008, 14:46

wolalam sie dopytac, bo mi sie to tak nie zgadzalo troche ;-)

ja dowod dostane zdecydowanie pozniej, ale to nic... poki co nigdzie go ode mnie nie wymagali... jedynie ponoc przy odbiorze prawka chca bo nie przyjmuja paszportow 8O

edyta_s > 25-01-2008, 15:52

az tyle? ja to tydz na prawko czekalam przeciez. Wspolczuje:/ Nie dosc, ze na egzamin miesiac trzeba czekac, to jak zdasz znowu czekac i wiecznie tylko czekac nam kaza Ale na dowod tez dlugo czekalam, cos kolo miesiaca.

Ninka, a jestescie pewne, ze nie bedziecie studiowac w tym samym miescie? Bo przeciez nie chcesz jednak zostac w Anglii?

Ale mialam dzisiaj stresa, wyjezdzajac po raz 1 samotnie na miasto W koncu nie bede musiala sie dostosowywac do tych durnych autobusow, ktore koncza jezdzic o 21 i przewoza smierdzacych pasazerow
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia