-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Klaudia_1990 > 28-05-2009, 17:09
alicjaa ja uderzam do USA -
alicjaa > 28-05-2009, 18:51
klaudia_1990 masz już host rodzinkę?
ktory stan podbijasz? -
Agata89 > 28-05-2009, 23:34
[quote name="alicjaa"]
Wybiera sie ktos w przyszlym roku do USA?[/quote]
Ja się wybieram w przyszłym roku do USA, ale w wakacje dopiero bo w tym roku jadę do anglii, w styczniu zapisuję się na prawko i w wakacje jak dobrze pójdzie to USA :mrgreen: -
alicjaa > 29-05-2009, 16:40
Agata89, to wybieramy sie w tym samym terminie=). prawkoo.. ja 23.06 mam egzamin........... . -
89dzoana89 > 29-05-2009, 22:58
I ja chyba zdecyduje sie na UK w tym roku...
Dzis sie dowiedzialam ze od czwartu jestem bezrobotna
Kasy na USA raczej nie nazbeiram a watpie zeby mi sie udalo pozyczyc taka sume -
shante > 29-05-2009, 23:17
Strasznie mi przykro dzoana
Ale może nie wszystko stracone i jakoś się uda pojechać. A jeśli nie, to postaraj się potraktować to jako znak z góry, że nie powinnaś teraz jechać.Wiem, że jak się człowiek na coś napali i już wszystko prawie pewne, a tu bum - wszystko pęka jak bańka to ciężko myśleć w miarę optymistycznie, ale trzeba się postarać... USA nie ucieknie, jeszcze tam polecisz -
89dzoana89 > 29-05-2009, 23:22
W takim razie ja mam takie znaki co kilka miesiecy;/
BO mi sie co jakis czas wszystko piepszy w zyciu
Ehhh...moze rok w UK a potem USA...nie wiem
Dzis to nic nie wiem juz -
Kazik-Zrazik > 30-05-2009, 0:51
siema wszystkim
jestem Kasia i wybieram sie do USA z CC. Wyjazd planuje jakoś na sierpień, ale wszystko zależy od tego co z obroną pracy licencjackiej, bo zamiast pisać to siedzę ciągle na tym forumświetna sprawa z tym forum tak apropo Papiery już wysłałam i dzisiaj nawet pierwsza rodzinka obczajała mój profil! Ciekawa jestem jak to tam dalej pójdzie! pozdrawiam wszystkie byłe, obecne i przyszłe au pair -
Agata89 > 30-05-2009, 1:53
ehh 89dzoana89, to może spróbuj znaleźć na szybko jakąś pracę, uzbieraj chociaż część, resztę pożycz. nie poddawaj się.
to strasznie głupie uczucie, kiedy pieniądze stoją na drodze to spełnienia swoich planów, marzeń. człowiek ma tyle zapału, determinacji żeby zrobić to i tamto, a brak kasy to jak dostać obuchem w łeb :| -
Yoanna > 30-05-2009, 3:07
dzoana czasami tak bywa w zyciu, ale rob wszystko zeby zrealizowac marzenia!! wierze ze ci sie uda!