• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

agniesia > 12-04-2012, 22:30

Rodzinka wydaje się fajna Nie wiem jak Ty masz, ale ja lubie dzieci w tym wieku. Miejsce też super, CA O mail do tej Au pairki koniecznie poproś bo najlepiej się od niej dowiesz jak to rzeczywiście w praniu wygląda. A to, że są Żydami to tak naprawde o niczym nie świadczy. To tak jakby ktoś powiedział, że Ty na pewno kradniesz, bo jesteś polką Umów się na skype jak już się odezwą i zobaczysz czy Ci pasują czy nie

blonde > 12-04-2012, 22:57

Jak dla mnie mnie ten wiek dzieci jest bardzo spoko. No i nie powiem, CA - byłoby miło Zobaczę, poczekam jeszcze trochę czy się odezwą. Jeśli za dwa, trzy dni dalej będą na roomie i nie napiszą, to może sama do nich napiszę (bo tym razem mam maila ich).

agniesia > 12-04-2012, 23:18

To poczekaj do soboty i napisz, bo uciekną Ci z profilu i będzie po ptakach a jak Ci się spodobają i się ładnie zaprezentujesz to może to będzie ta prefect family

blonde > 12-04-2012, 23:24

No chyba właśnie tak zrobię Nawet gdyby nic miałoby z tego nie wyniknąć, to chciałabym chociaż tak 'dla wprawy' jakiś kontakt z nimi załapać. Żeby nie było, że te rodzinki na moim roomie to tak tylko 'przejazdem' są ciągle ;p

Efka87 > 13-04-2012, 0:14

ja będę niedaleko dawaj znać co i jak!

blonde > 13-04-2012, 9:21

No i klops. Znowu to samo. Bez słowa - zeszli z roomu. Kuuurde no! A mogło być tak pięknie w CA

Tak się pocieszam, że to pewnie przez to, że szukali kogoś kto koniecznie ma prawko od 2 lat co najmniej. No a ja dopiero od roku mam... Ale szkoda, że nawet nie napisali. Chciałabym wreszcie z jakąś rodziną kontakt mieć.

I najgorsze będzie teraz znowu to czekanie i pustka na roomie...

juja > 13-04-2012, 10:19

Cześć dziewczyny . Chcę wyjechać w sierpniu. Właśnie wczoraj wysłałam formularz do G. I najpewniej dziś oddzwoni do mnie pani z biura. Mam nadzieję, że jeszcze do sierpnia uda mi się wszystko pozałatwiać i znaleźć 'perfect family'.

agniesia > 13-04-2012, 19:18

Powodzenia w wypelnianiu wszystkiego Cieszę się, że mam to załatwianie za sobą

@blonde szkooda ale nie martw się! na pewno niedługo się następna pojawi a wtedy napisz do nich od razu, przynajmniej z chociaż jedną pogadasz trzymam kciuki za następne matche

agata.gda > 13-04-2012, 19:38

blonde szkoda tej rodzinki, ale nie martw się, znajdą się nowe A jeśli mogę zapytać z jakiej agencji korzystasz?

joanna0550 > 13-04-2012, 20:24

Czesc dziewczyny! Długo mnie tu nie było... dzisiaj dostałam potwierdzoną wiadomość o matchu z rodzinką z Waszyngtonu, wylot 20 sierpnia juuupi!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia