-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
agniesia > 12-04-2012, 22:30
Rodzinka wydaje się fajnaNie wiem jak Ty masz, ale ja lubie dzieci w tym wieku. Miejsce też super, CA O mail do tej Au pairki koniecznie poproś bo najlepiej się od niej dowiesz jak to rzeczywiście w praniu wygląda. A to, że są Żydami to tak naprawde o niczym nie świadczy. To tak jakby ktoś powiedział, że Ty na pewno kradniesz, bo jesteś polką Umów się na skype jak już się odezwą i zobaczysz czy Ci pasują czy nie -
blonde > 12-04-2012, 22:57
Jak dla mnie mnie ten wiek dzieci jest bardzo spoko. No i nie powiem, CA - byłoby miłoZobaczę, poczekam jeszcze trochę czy się odezwą. Jeśli za dwa, trzy dni dalej będą na roomie i nie napiszą, to może sama do nich napiszę (bo tym razem mam maila ich). -
agniesia > 12-04-2012, 23:18
To poczekaj do soboty i napisz, bo uciekną Ci z profilu i będzie po ptakach a jak Ci się spodobają i się ładnie zaprezentujesz to może to będzie ta prefect family -
blonde > 12-04-2012, 23:24
No chyba właśnie tak zrobięNawet gdyby nic miałoby z tego nie wyniknąć, to chciałabym chociaż tak 'dla wprawy' jakiś kontakt z nimi załapać. Żeby nie było, że te rodzinki na moim roomie to tak tylko 'przejazdem' są ciągle ;p -
Efka87 > 13-04-2012, 0:14
ja będę niedalekodawaj znać co i jak! -
blonde > 13-04-2012, 9:21
No i klops. Znowu to samo. Bez słowa - zeszli z roomu. Kuuurde no! A mogło być tak pięknie w CA
Tak się pocieszam, że to pewnie przez to, że szukali kogoś kto koniecznie ma prawko od 2 lat co najmniej. No a ja dopiero od roku mam... Ale szkoda, że nawet nie napisali. Chciałabym wreszcie z jakąś rodziną kontakt mieć.
I najgorsze będzie teraz znowu to czekanie i pustka na roomie... -
juja > 13-04-2012, 10:19
Cześć dziewczyny. Chcę wyjechać w sierpniu. Właśnie wczoraj wysłałam formularz do G. I najpewniej dziś oddzwoni do mnie pani z biura. Mam nadzieję, że jeszcze do sierpnia uda mi się wszystko pozałatwiać i znaleźć 'perfect family'. -
agniesia > 13-04-2012, 19:18
Powodzenia w wypelnianiu wszystkiegoCieszę się, że mam to załatwianie za sobą
@blonde szkoodaale nie martw się! na pewno niedługo się następna pojawi a wtedy napisz do nich od razu, przynajmniej z chociaż jedną pogadasz trzymam kciuki za następne matche -
agata.gda > 13-04-2012, 19:38
blonde szkoda tej rodzinki, ale nie martw się, znajdą się noweA jeśli mogę zapytać z jakiej agencji korzystasz? -
joanna0550 > 13-04-2012, 20:24
Czesc dziewczyny! Długo mnie tu nie było... dzisiaj dostałam potwierdzoną wiadomość o matchu z rodzinką z Waszyngtonu, wylot 20 sierpniajuuupi!