• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wylot 21.05.12.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• wylot 21.05.12.

• Wątek zamknięty
  • wylot 21.05.12.
  • Re: wylot 21.05.12.

Efka87 > 23-04-2012, 16:27

@blonde: nikt nie będzie na Ciebie krzyczał ;p

3mam kciuki mocno, ale to b.mocno!!!!! Znajdziesz idealną rodzinkę Głowa do góry!!!

@kralowa: wygląda na to, że nie będziesz się przemęczać za bardzo dzieciaki duże, pewnie ogarnięte - nic, tylko zazdrościć

Moja rodzinka składa się z sześciu postaci Mama (przefajna!), tata też jest i... Bailey - najstarsza, bo 7-letnia córka (tak mówi hostka), która jest berneńskim psem pasterskim i trzy blond Aniołki (podobno tylko tak wyglądają ) oraz fanki Hallo Kitty: Payton (w grudniu będzie miała 5 lat) i prawie już 3-letnie bliźniaczki: Caitlin i Mackenzie Strasznie ich polubiłam, są mega pozytywni

kralowa > 23-04-2012, 16:41

Wow! Duża rodzinka, najbardziej zazdroszcze chyba psa, bo je uwielbiam a niestety moja host family nie ma ;< Ale dam rade!

Kurcze, ja musze poprosic o zdjęcia pokoju bo jestem strasznie ciekawa ;d

Efka87 > 23-04-2012, 17:04

haha... ja na szczęście widziałam - miałyśmy skypowy tour de house

kalciaa > 23-04-2012, 20:33

Też jestem ciekawa swojego pokoju. Ale chyba wole mieć niespodziankę )

Co do rodzinki i dzieci- w porównaniu z Efką będę miała łatwiznę. Ja jadę do malutkiego chłopca (7 miesięcy). Do starszych dzieci nie chcialam, bo jak opiekowałam się starszymi dziećmi za granicą czasem potrafiły powiedzieć takie rzeczy, że włos się na głowie jeżył. Zawsze pracowało mi się najlepiej z maluszkami. Więc jestem mega zadowolona, że tylko jedno i to takie małe.

A na dodatek będzie jeszcze 2 psy i 2 koty, więc nudzić się nie będę ;]

kalciaa > 08-05-2012, 18:40

Co prawda post pod postem, ale chcę wyrzucić wątek do góry.

Już mniej niż 2 tygodnie do wylotu. Co Wy na to? :twisted:

Efka87 > 08-05-2012, 21:13

Wczoraj polały się pierwsze łzy... Pożegnanie z rodziną.

Wracam dziś do rzeczywistości po majówce... Uczucia chyba jednak mieszane

jak u Ciebie?

kralowa > 09-05-2012, 0:06

A ja powiem Wam, że mam teraz faze na "nie". Nie chce jechac... ;<

magda-lenka > 09-05-2012, 0:15

@Efka87 -> pozegnania sa straszne (ja nie plakalam, ryczalam jak bobr ), ale super pobyt w stanach Ci to wynagrodzi :-))))

@kralova -miałam dokladnie tak samo przed 1szym wylotem do stanow! nie chcialam jechac (i juz teraz zaczyna sie robic podobnie ;-)

generalnie Dziewczyny, rozumiem Was ale przetrwacie to wyjazd i poczatki sa trudne, ale pamietajcie ze warto: )

kralowa > 09-05-2012, 0:18

Ja najbardziej się boję, że jeżeli stwierdze, że chce wrócic bo już nie wytrzymuje z tęsknoty to będzie mi żal tych dzieci i rodziny i w ogóle i zostane i będę się meczyc... Chociaż zawsze byłam twarda i dlatego zdecydowałam się jechac.. No zobaczymy.

kalciaa > 09-05-2012, 10:17

Ja już jakieś 6 miesięcy żyłam zupełnie poza domem, więc trochę tak to traktuję. Z tą różnicą, że w ciągu tych 6 mies byłam raz w domu i 2 razy u siostry. Więc trochę mam stresik, że bez tych wizyt domowych będzie mi bardzo źle.

Ale póki co nie mam zamiaru się zamartwiać na zapas, będę na bieżąco radzić sobie z problemami ;].

U mnie jako tako pożegnania nie było, tyle tylko, że zjechała się rodzina na weekend majowy.

Obyło się bez łez itp Ale ja się z tego cieszę, nie lubię pożegnań. Zawsze jest skype, samoloty też latają często więc można się od czasu do czasu spotkać.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna