-
-
Re: Karty płatnicze
Ash > 15-09-2011, 16:30
spotkałam tosię w realu i jest śliczną dziewczyną więc nie wiem co to za komentarze ;p
anyway założyłam dziś konto ale w Lloyd's tylko dlatego, że ich oddział jest najbliżej mnie i wyczytałam niedawno w necie, że z Lloyd's bez problemu można kasę wysyłąć do polskiego banku wbk na czym mi zależy, niestety koleś nie umiał mi odpowiedzieć, czy informacje które wyczytałam są prawdziwe...
również do tego otworzył mi konto oszczęnościowe itp i mam również najprostsze konto -
Adderall > 15-09-2011, 20:52
A wiecie coś może na temat konta w HSBC? -
Ash > 15-09-2011, 21:38
mój host tam ma, i twierdzi, że to najlepszy bank. Ale jego zdaniem wszystko co on ma jest najlepsze :lol:
Pewnie wszystkie banki mają porównywalne oferty i opcje. -
Adderall > 15-09-2011, 21:52
Bo mam ten bank naprzeciwko i dlatego pytam. -
hellomaurice > 21-09-2011, 18:13
Mam konto w Barclays, w pierwszym, do którego poszłam, kobieta stwierdziła, że nie może nic zrobić bez potwierdzenia adresu. Olałam ją i poszłam do drugiego banku, gdzie od razu bez problemu otworzyli mi konto na dowód osobisty, jeszcze pytając, czy podoba mi się w Anglii i czy lubię moją host rodzinę. Tak że faktycznie zależy, na kogo się trafi. Dziewczynom (niektórym) dziękuję za rady. -
AniaaaB > 22-09-2011, 20:26
Dziewczyny jestescie nadal zadowolone z kont w waszych banakch?? Polecacie je czy wrecz przeciwnie?? ja sie waham miedzy Barclays a Llojd"si czy wroce do Polski bede mogla korzystac z pieniedzy ktore mam w angielskim banku?? -
Ash > 22-09-2011, 23:10
taktak samo jak w uk mozesz korzzystac z pieniedzy ktore masz w polskim banku
ja mam loydsa ale na razie trudno powiedziec czy jest fajny czy nie ;p wszystko dziala i na nic nie narzekam -
tosia_ > 22-09-2011, 23:19
Ja z mojego konta w Barclaysie jestem mega zadowolona. Proste w obsludze konto on-line, nie ma problemow z roznymi transakcjami. Czasami zalozenie konta bywa 'bolesne' - zalezy od osoby, na ktora trafisz, ale polecam ten bank w 100%. -
AniaaaB > 29-09-2011, 21:21
I tak konto w Barclays jestmam nadzieje ze bede zadowolona.. -
Adderall > 07-10-2011, 19:58
Wiecie może jak to jest z przelewami na polskie konta? Opłaca się?