-
-
Re: Zmiany na forum
Insula > 11-05-2011, 21:34
moja propozycja na rozwiązanie problemu:
a) wybrać kogoś kto najwięcej się udziela lub jest najdłużej na forum
b) 2 dziewczyny mogą się dogadać i stworzyć jakiś alternatywny nick "Jacuś i Agatka" i będę obie znały hasło do niego i się umówią, że jedna opiekuje się w pn.sr.pt a 2 wt. czw. sob.
Taka moja alternatywa;D coraz dziwniejsze mam pomysły, byleby się geografii nie uczyć ;D -
Magdalijena > 11-05-2011, 21:37
[quote name="Insula"]
-zrobienie dla każdej agencji jednego tematu mówię o CC GAWO PROWORK ITP. bo jest tego za dużo, ewentualnie zamiast dzielić to na odpowiedniki polskie zrobić tematy AuPairCare Interexchange, bo w sumie w Polsce nie ma znaczenia czy gawo czy prowork
[/quote]
Pomysły wszystkie fajne ale najbardziej zagadzam się z tym, sama nawet chciałam to napisać.
Może też coś w rodzaju "indeksu" operek. Czyli coś jak temat gdzie będą się krótko mogły wpisywać dziewczyny (np. Nick, agencja, miejsce wyjazdu) -
Nathalie > 11-05-2011, 21:40
[quote name="Insula"]moja propozycja na rozwiązanie problemu:
a) wybrać kogoś kto najwięcej się udziela lub jest najdłużej na forum
b) 2 dziewczyny mogą się dogadać i stworzyć jakiś alternatywny nick "Jacuś i Agatka" i będę obie znały hasło do niego i się umówią, że jedna opiekuje się w pn.sr.pt a 2 wt. czw. sob.
Taka moja alternatywa;D coraz dziwniejsze mam pomysły, byleby się geografii nie uczyć ;D[/quote]
Ja robię wszystko, by się francuskieg nie uczyć. Ale ja nie o tym
a) Sake: 145 postów, młodzik, na forum od ponad roku
Rosario: 366 postów, stary wyjadacz, na forum od około 4 miesięcy
Nathalie: 303 posty, stary wyjadacz, na forum od około 6 miesięcy
Rajtuzy: 40 postów, młodzik, na forum od 7 miesięcy
b) Nie ma to sensu, gdyż jesteśmy dziewczynami i istnieje duże prawdopodobieństwo, że zaczniemy się kłócić.
Ale pomysły ok. -
Kama^^ > 11-05-2011, 21:43
Popieram Insulę, dobry pomysł na rozwiazaie problemu wyboru adminów. A np. co do tego że nieważne czy gawo I P. to się nie zgadzam, w końcu w tych agencajch przed wyjazdem mogą być różne problemy, związane np. z tym kto nas obsługuje;p -
rosario > 11-05-2011, 22:36
może po prostu 3 osoby, które się pierwsze zgłosiły?
bo nie mam innego pomysłu jak można wybrać inaczej...
ps. ja na forum jestem dłużej niż 4 miesiące (około półtorej roku), tylko nie mam hasła do mojego poprzedniego konta :< -
rosario > 11-05-2011, 22:42
a jeśli chodzi o pomysły dot. forum - myślę, że można by pogrupować historie życiowe na kraje, bo sama pamiętam jak szukałam jakichś historii z Hiszpanii, a często w tytule nie było napisanego kraju i trzeba było dłuuuugo szukać -
Nathalie > 11-05-2011, 22:44
[quote name="rosario"]może po prostu 3 osoby, które się pierwsze zgłosiły?
bo nie mam innego pomysłu jak można wybrać inaczej...
ps. ja na forum jestem dłużej niż 4 miesiące (około półtorej roku), tylko nie mam hasła do mojego poprzedniego konta :<[/quote]
Cofam. Tak więc.... Nie wiem, co robimy -
rajtuzy > 11-05-2011, 23:10
Oj dziewczyny, jeżeli kwestia moderowania ma przerodzić się w bitwę na głosy :wink: i narzędzia tępe, to ja będę tą mądrzejszą :wink: i rezygnuję 8) Załatwione i po krzyku -
Nathalie > 11-05-2011, 23:17
Nie No, aż tak nie będzie. Jedyna bitwa jaka będzie to bitwa o porządek na forum. Nie rezygnujcos wymyslimy -
rosario > 11-05-2011, 23:47
[quote name="Nathalie"]Nie No, aż tak nie będzie. Jedyna bitwa jaka będzie to bitwa o porządek na forum. Nie rezygnujcos wymyslimy [/quote]
od razu wiadomo było, że niestety jedna z czterech osób nie zostanie moderatorem, więc tak czy siak ktoś tą osobą musi być... chyba raczej nic wymyślić to się nie da