• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

maraszrum > 17-07-2011, 23:39

Witajcie ! Cieszę się, że tak dużo osób wybiera się za rok! Ja osobiście też planuje by po maturach od razu jechać , chciałam czerwiec, choć moze zostane miesiąc by zarobić torochę i więcej w kieszeń wziać ze sobą. Jest ktoś może z wielkopolski kto jedzie za rok? Bo z chęcią bym poznała kogoś, bo jedynym paraliżującym strachem mnie jest fakt, że będe miała samolotem lecieć, a jeśli pomyślę ze sama... o zgrozo.. 8O

Majeczka123 > 19-07-2011, 5:33

chica: Tak, musisz jeszcze doliczyc koszt dla polskiego biura. Ja jestem w Texasie. Jest super. Mam swietna rodzinke (2 chlopcow: 10 i 17 lat). Pracuje tylko 1-2 tyg. w miesiacu a mam placone za caly miesiac Lepiej chyba byc nie moze.

daria2510 > 27-07-2011, 23:24

No ja startuję zaraz po licencjacie najprawdopodobniej lipiec-sierpień powoli zbieram się za to wszystko Fajnie byłoby poznać kogoś aa wyjeżdżam z Au pair in America, pisałam o tym ale teraz jestem już pewna są drodzy ale coś za coś- lepiej wybrać pewniejsze biuro, a to akurat mam doradzone. Pozdrawiam

maraszrum > 30-07-2011, 1:23

daria, to może razem polecimy jak się uda? z tym, ze jadę z gawo, ale pewnie da się coś wykombinować

Margarida > 30-07-2011, 1:38

Cześć dziewczyny! Ja planuję wyjazd na styczeń 2012. Jestem z lubelskiego. Może ktoś mi napisać, czy warto jechać z Cultural Care? jakie jest wasze doświadczenie z tym biurem?

maraszrum > 30-07-2011, 13:28

poszukaj na forum, dużo tego jest

daria2510 > 30-07-2011, 16:10

Maraszrum, byłoby super myślę, że da się coś wykombinować jak już będziemy wiedziały więcej. Składam aplikację w styczniu ale jestem pewna, że chcę wyjechać po licencjacie

maraszrum > 30-07-2011, 16:20

Ja pewnie będę składać dokumenty wcześniej, jestem w gorącej wodzie kąpana ;p ale chcę też jak najszybciej pozałatwiać zeby juz od marca miec spokoj i calkiem na mature sie poświęcić. a termin się na pewno dogadamy bo mi tam tydizen czy dwa róznicy nie robi )

daria2510 > 02-08-2011, 14:12

A ja myślałam, że styczeń to przesada bo za wcześnie Właśnie zastanawiam się czy to my możemy wybrać termin czy to raczej już biuro wybiera ( no i w zależności od lotów) bo jeżeli biuro to pewnie mniejsze prawdopodobieństwo, że jadąc z różnymi biurami uda nam się razem a byłoby super siedzieć z kimś te kilka godzin w samolocie

niewolnicyzmyslow > 03-08-2011, 9:18

ja też myślałam, żeby tak wyjechać, ale martwi mnie kwestia mgr... po powrocie chciałabym iść na mgr, a przecież skoliduje mi sie terminowo! jak to zrobić? i która agencja jest najtańsza??
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia