• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ubezpieczenie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Ubezpieczenie

• Ubezpieczenie
  • Re: Ubezpieczenie

Sake > 22-12-2010, 20:10

to zapytaj w agencji jakie ci polecają

monti89 > 29-12-2010, 18:06

Hm.. pytałam Pani z Agencji, to powiedziała, że też nie wie o co chodzi z tym ubezpieczeniem ;/

Sake > 29-12-2010, 20:10

jeśli jedziesz do Europy to wystarczy ci euro26 a jak do USA to zalatwia agencja

monti89 > 02-01-2011, 19:39

Ja jadę do Europy, i dlatego też nie kumam o co im chodzi z tym ubezpieczeniem?;/

LINKA1 > 27-06-2011, 11:54

a co zrobić jak już mam skończone 27 lat jakie ubezpieczenie do Anglii?

LINKA1 > 27-06-2011, 12:03

ja nie byłam dzieki Bogu ale mam nadzieję że ci sie ułozyo..a co laski jesli ktoś skończył już dawno 26 lat i zbliża mu się 28 jakie ubezpieczenie jak jedzie się do ANglii?

zgredek > 27-06-2011, 14:56

[quote name="LINKA1"]ja nie byłam dzieki Bogu ale mam nadzieję że ci sie ułozyo..a co laski jesli ktoś skończył już dawno 26 lat i zbliża mu się 28 jakie ubezpieczenie jak jedzie się do ANglii?[/quote]

Karta Euro26 jest dostępna dla osób do 30-tego roku życia, więc nie będzie problemu. Ja osobiście polecam tą kartę. Do tej pory raz jej użyłam gdy byłam chora. Zadzwoniłam do centrum alarmowego (zawsze tam należy najpierw dzwonić jak się coś dzieje) i oni umówili mnie na wizytę. Co prawda miała ona być rozliczona bezgotówkowo a na miejscu okazało się inaczej, no ale potem wysłałam wszystkie rachunki (wizyta i leki) oraz formularz i pieniądze zostały mi zwrócone na konto. Moim zdaniem za tak śmieszne pieniądze nie znajdzie się nic lepszego.

LINKA1 > 27-06-2011, 15:18

UFF to mi trochę ulżyło ale jak myślicie czy taka karta można sobie wyrobi tylko przez biura , bo ja np wyjadę na własną rękę tzn znalazłam rodzinę przez internet i teraz właśnie będę załatwiać sobie ubezpieczenie to gdzie? czytałam na forum że w biurach gdzie szukali nam rodzin ale tak jak mówię ja wszystko załatwiałam na własną rękę. Może wystawili by mi taka kartę jeśli nie koniecznie korzystałam z ich usług znalezienia rodziny ..w końcu z ubezpieczeniem to też jakaś usługa

LINKA1 > 27-06-2011, 15:20

weszłam na neta i czytam o niej... 8O
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia