-
-
Re: Strony do wyszukiwania rodzinek
Nathalie > 28-04-2011, 12:59
Nie załamywać mi sie tu! Znajdziecie swoją wymarzona rodzinke!tez tak myślałam, ale udało sie i znalazłam moja rodzinke. Musicie szukać. Momenty załamania sie zdarzają, ale nie można sie poddawać! -
LINKA1 > 28-04-2011, 14:46
Macie świętą racje dziewczyny...dziękuję wam za te słowa miłe...muszę się ostro za to wsiąść jednym słowem ostra jazda bez trzymanki -
Nathalie > 28-04-2011, 22:49
Wiesz co? Budz sie i mów: jestem fantastyczna i zostanę au pair. Bo jesteś i będziesz super au pair!nastawienie to połowa sukcesu! Ja miałam walory i upadki, ale uwierzyłam i dałam radę jadę już za 111 dni -
LINKA1 > 03-05-2011, 16:06
Ja wiem że pewnie to się wam wydaje głupie ale jestem nowa na tej stronie i nie do końca jestem ze wszystkim za Pan Brat..
słuchajcie dziewczyny weszłam sobie na wszystkie rodziny które mogłabym wybrać z UK...i teraz po kolei chciałabym je "obczaić"..i iść po kolei aż np do tam którejś 50 stron...ale co ja wrócę z czytania strony o rodzinie do poprzedniego mojego etapu w rodzinach(nadmieniam że nie do pierwszej strony) to za każdym razem te rodziny same mi się mieszają i nigdy nie doje do ładu i składu które już przejrzałam a które weszły mi do stron które już przejrzałam..czy jest na to jakiś sposób???chciałam po kolei od A-Z a tu się nie da bo cały czas te rodziny się mieszają ?? czemu ??? czy jest jakaś rada na to? -
rosario > 03-05-2011, 16:22
wystarczy w jednym temacie napisac, na pewno ktos ci pomoze -
aneczkus > 08-05-2011, 21:20
mam pytanie czy jakas dziewczyna/ chlopak z Was znalazla/znalazl sobie rodzine na portalu easyaupair.com ?czy wszysyc zrobili to za posrednictwem aupair world? -
LINKA1 > 13-05-2011, 15:41
ja na razie nie , cały czas korzystam Aupair World i jako do tej pory jestem zadowolona ..polecam, ale swoją droga myślę żeby jeszcze gdzieś się zalogować ale wszędzie straszą że dużo spamu gdzie indziej ..itp wiadomo że to wszędzie ale wiecie jak jest... -
littlem > 19-05-2011, 13:39
Czy jest tu ktoś kto ma konto premium na greataupair?
Znalazłam tam fajną rodzinę, odpowiedzieli mi pozytywnie na dodanie do ulubionych ale chciałabym do nich napisać maila. Nie wiem czy oni wykupili premium. Czy ktoś mi może pomóc? -
LINKA1 > 01-06-2011, 12:37
czy zauważyliście pewna mentalność u rodzin co się ogłaszają ..powiem wam tak ja w sumie dopiero jestem na etapie wyboru rodziny i szukam i szukama ....ale co dało mi się już zauważyć..rodziny często nawet bardzo często piszą że (co tam wymagają do dzieci to ok)ale np ..gotowanie dla wszystkich to już nagminne !, sprzątanie psy, koty , pranie , prasowanie ..no masakra !..nie zrozumcie mnie źle bo ja wyżej tyłka nie noszę niż powinnam i posprzątać czy ugotować mogę i potrafię ale ja tam widzę że oni chcą to wprowadzić do reguł!!!..czyli sprzątaczka , praczka , gotowaczka, opiekunka wszystko na raz !..co jest grane ja jestem w szoku..czy wy też to zauważyliście na portalach gdzie rodziny się ogłaszają?????..masakra -
pryncypia > 07-06-2011, 12:07
Linka, masz rację, sporo jest takich ogłoszeń, ale lepiej nie iść na coś takiego, toż to praca na 2 etaty!
Najlepiej jak rodziny dokładnie piszą czego wymagają, w jakim wymiarze godzin, kiedy jest wolny czas, etc.
Dziewczyny, czy któraś z was znalazła pracę na findaupair.com? Zarejestrowałam się tam wczoraj, bo będę czegoś szukać od sierpnia, ale chciałabym wiedzieć czy w ogóle to możliwe