• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

FOTOLOGI

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Społeczność

• FOTOLOGI

• FOTOLOGI
  • Re: FOTOLOGI

Gość > 22-10-2006, 17:45

a kiedys tu tak fajnie bylo :roll:

kto sie ze mna pokloci? :lol: :wink:

martamaua > 23-10-2006, 0:54

hmmmmmmmmm........... :twisted:

Edi > 23-10-2006, 12:24

Emi,ja moge ale prywatnie,bo mi sie juz na to forum wchodzic nie chce,bo mi wisza postepy dzieciakow :lol:

Gość > 25-10-2006, 15:11

moze powinnysmy zalozyc temat "postepy naszych au pair" :lol: ktora sie czego nauczyla

to by dopiero byl dowod na to, jak z aniolka mieszkanie z hostami moze zrobic diabla

WAMPIREK > 04-11-2006, 20:28

Wreszcie dorobilam sie fotologa....

www.fotolog.com/kwintunia

disarrays > 04-11-2006, 23:44

W końcu udało mi się znalezc trochę czasu na napisanie tego posta.

Cytat:Przez dluzszy czas nie moglam sie zalogowac i wyrazic swojej opinii na temat autorki "fotologa" z posta powyzej.

Ta oto panienka ukradla (plagiat to kradzierz/przestepstwo) caly moj tekst, ktory napisalam i umiescilam w "about" na fotologu /monikagata.

Ja rozumiem, ze kolezanka kreatywnoscia nie grzeszy, ale nie zycze sobie, by z tego powodu kopiowala moja (jakkolwiek by ona nie byla) tworczosc i legitymowala sie nia, jako swoja!

Tego typu wystepki uwazam za zalosne.

Zadam natychmiastowego usuniecia tegoz tekstu i nie zycze sobie by byl on (jak rowzniej jakikolwiek inny tekst mojego autorstwa) kopioway/przetwarzany/wykorzystywany w jakiejkolwiek formie bez mojej zgody!

Po 1. Moj status cywilny nie koniecznie mówi o moim "panieństwie"

po 2. Zgadzam się z Tob? - plagiat to przestępstwo.

po 3. Nigdzie nie napisałam, że jest to moja "radosna twóczo?ć"

Teraz nieco to rozwinę, by było wszystko jasne - 1 punkt pominę, bo nikomu nic do tego, a i w sprawie mało się liczy.

Jak wiadomo internet to potezne narzedzie. Wszyscy mog? pisać co chc? i o kim chc?. Tak samo jak większo?ć osób, które maj? w "stopkach" cytaty znanych i mniej znanych atrystów i nie podpisuj? obok autorów wspomnianych cytatów np: "Co mnie nie zabije, to wzmocni...", .......spieszmy sie kochac ludzi..tak szybko odchodza........... i tak dalej... (przypominam ze to też przestępstwo...)

Ten Twój - jak mówisz - podpis znalazłam na jednej ze stronek internetowych (tam gdzie można znalezc też opisy na GG, ?mieszne filmiki, zdjęcia, kawały i te pe.) Nie był w żaden sposób podpisany jako Twoja twórczo?ć, a osoby które wysyłaj? na tę stronę różnego rodzaju teksty, czy filmy musz? podpisać deklarację że s? ich wła?cicielami (sprawdziłam to sama) i że s? ?wiadomi że ich dzieła mog? zostać wykorzystane do różnych celów.

Niemniej z całym szacunkiem dla Ciebie MONIKO podpis znikn?ł. (Nie nie, nie jestem jeszcze na tyle niepowazna, by kasować całego bloga, ale zmienił miejsce "zamieszkania", głównie przez dociekliwe i uparte osoby, którym nie sposób było przetłumaczyć niczego) Rozumiem Twoj? w?ciekło?ć i to że w taki sposób zareagowała? na to co zobaczyła?. Dziękuje Ci równiez że jeste? na tyle dojrzała emocjonalnie jak widać większo?ć nie jest, że potrafiłs napisać to tak, by mnie w żaden sposób nie urazić, tylko podać to do wiadomo?ci publicznej i wyrazić swoj? jakże uzasadnion? dezaprobatę (względem czynu, a nie względem mojej osoby). Jak widać inne osoby maj? mniej oleju w głowie..

...jak na przykład taka Edi.

Cytat:Ale z niej pustak musi byc,zenada.Tutaj jest jeszcze kilka panienek,ktore sa tepe maksymalnie.

Kobieto, czy ja Cie w jakikolwiek sposób obraziłam? Czy cokolwiek co zrobiłam uwłaczyło jako? Twojej godno?ci? Chciałam jeszcze co? na Twoj temat dopisać, ale to raczej zbędne.. Przykro mi tylko że na tym forum przez coponiektórych żenada i głupota rz?dzić zaczyna. Tak samo ja nie życzę sobie obrażania mnie przez Ciebie i Tobie podobne osoby, szczególnie, że powód do tego miała? - żaden.

Pozdrawiam.

(-:MARZENA:-) > 05-11-2006, 13:48

nie ma co sie wsciekac..wiadomo ze w necie wszyscywszystko kopiuja

madzieeek > 05-11-2006, 17:54

No to jestem i ja!

Ale uwaga: dopiero raczkuje

Zapraszam:

http://www.fotolog.com/madzieeek

Zachecona Waszym przykladem stawiam pierwsze kroki na fotologu....

Wasze bardzo mi sie podobaja.

Podoba mi sie tez bardzo styl pisania MONIKI.

Wiec jesli przypadkiem natkniesz sie u mnie na cos, co moze przypominac Ciebie, nie traktuj tego jak "kradziez"

Twoj flog to raczej inspiracja dla mnie (to mial byc komplement, a nie lizodupstwo :twisted: )

Pozdrawiam!

MONIKA > 07-11-2006, 6:19

Prosilabym Cie w takim razie o podanie mi adresu tejze strony.

Niestety fotki z floga tez "mi kradna". :?

Gość > 07-11-2006, 8:25

ah taka jest cena slawy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia