-
-
Re: Oczekiwanie na rodzinke
Cukrova > 29-04-2012, 19:17
[quote name="Tenzi"]mnie zapytali ile już jeżdżę samochodem, powiedzieli żebym opisała siebie, moje miasto i powiedziała coś o rodzinie
A tak ogólnie to oni cały czas nawijali, nie mieli zbyt wielu pytań
Ah i jeszcze hostka zapytała jak lubie żeby do mnie mówić : MARTA CZY TENZI? hahah a ja powiedziałam że jest mi to obojętne a ona
Okay Tenzi, so tell me...
Zaskoczyło mnie to haha. Btw jak się zwracacie do hostów? Od razu po imieniu?[/quote]
Ja tam do mojej mowie po imieniuI myśle ze od Ciebie też tego oczekuja zebys mowiła im po imieniu, przeciez nie per pan/pani XYZ i tak cały rok, chyba bym oszalała ;D -
Tenzi > 29-04-2012, 19:43
haha no racja, i to jest w sumie fajne w ich kulturze, że nie ma czegoś takiego jak PROSZE PANA, PROSZE PANIĄ
tak samo jest chyba w Niemczech, że jeśli jesteś matką, to znajomi Twojego dziecka mówią do Ciebie po imieniu :p mi tam się to podoba -
rafcioo28 > 11-05-2012, 23:57
ja juz chyba tej rodziny nigdy nie znajde: : : : : : : : : : : : : : : : : : -
Tośka > 12-05-2012, 2:12
rafcioo28.. ie eeee nie lam sie myśl pozytywnie na pewno znajdziesz rodzinke .. bedzie dobrze na pewo -
rafcioo28 > 12-05-2012, 22:17
jakos coraz bardziej zaczynam w to watpic :/ -
blonde > 12-05-2012, 22:42
Hej, nie łam się! Rodzina z którą właśnie jestem w kontakcie miała 3 razy pod rząd male au pair. teraz chcą female, bo córka się buntuje że chce dziewczynę, heheNo ale chodziło mi o to, że są rodziny, które szukają male au pair i na pewno na taką też w końcu trafisz! Jasne, że jest ich mniej niż tych co chcą dziewczyny. Ale są. Znajdziesz, nie martw się
A może dobrym pomysłem byłoby złożenie papierów do jakiejś innej agencji jeszcze? Wiem, że było dużo dziewczyn które nie mogły znaleźć rodziny a potem spróbowały z inną agencją i bum - match -
LadyWatson > 12-05-2012, 23:39
Ja jestem w dwóch agencjach!!! A zaraz będę w trzeciej, tyle, że wysyłającej do UK. Chyba, że w ciągi kilku dni rodzina, z którą teraz gadam mnie zechce, to wtedy nie będę składać papierów:-)
Ale ja też czekałam długo na pierwszy match. Potem za to nic nie wychodziły, rodziny rezygnowały, a teraz jakoś ruszyło i... może to akurat będzie to. Także głowa do góry!!!:-) -
rafcioo28 > 13-05-2012, 0:54
no mam nadzieje,
chyba zloze jeszcze do innej agencji dokumenty
-
Cukrova > 13-05-2012, 12:16
[quote name="rafcioo28"]no mam nadzieje,
chyba zloze jeszcze do innej agencji dokumenty
[/quote]
Składaj ! Co ci szkodzi !I uszy to góry ! -
juja > 15-05-2012, 14:06
Hej. Ja mam otwarty room od 10.05 wiem, że to krótko bardzo, ale nie mogę się doczekać aż ktoś pojawi się na moim profilu. Co prawda najbliższą datę wylotu mam na 6.08, więc pewnie jeszcze trochę sobie poczekam.
Powodzenia Wam życzę w znalezieniu rodziny