-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
madlu > 05-04-2012, 2:18
Agniesia, nie masz pojecia jak Ci zazdroszcze
Mi sie ryczec chcialo, bo przez to ze nie moge wczesniej wyjechac stracilam wymarzona rodzinke.. idealnie do siebie pasowalismy, ale niestety nie wyszlo. Chyba juz tu za bardzo marudzezlamali mi serce i tyle, haha
Ale lepiej tez sie dowiedz dokladnie na kiedy beda Cie potrzebowac, jesli jeszcze tego nie zrobilas
Teraz bede pewnie wszystkie rodzinki odrzucac, szukajac choc w polowie tak fajnejrodzinek raczej nie zabraknie, najwyzej wyjade z opoznieniem -
agniesia > 05-04-2012, 12:13
Szkoda, ze tak u Ciebie wyszłoale w sumie głupio z ich strony, że od razu Ci nie powiedzieli, że potrzebują Cie wcześniej. Moi chcą mnie własnie od 9.07 a wtedy mam wstępną datę wyjazdu, więc idealnie Ich AuPairce się akurat umowa wtedy konczyć będzie.
To przebieraj w rodzinkach i szukaj choć w większości takiej idealnejTrzymam kciuki! -
blonde > 06-04-2012, 9:57
Moja rodzinka po 3 dniach zeszła po prostu z profilu. No cóż, trudno się mówi. Będą następni... Dzisiaj może uda mi się nakręcić filmik, to pewnie trochę pomoże -
izzieem > 06-04-2012, 13:30
Cytat: A Wy się nie stresujcie ! Zobaczcie jak ja miałam. Jeden match, który w ogóle mi nie odpowiadał, później męcząca i stresująca cisza i teraz maybe perfekt match
Z Wami też tak będzie ! Jak nie bedziecie się spodziewać to się pojawi Trzymam kciuki! Będzie dobrze!
Dokładnie, w najmniej oczekiwanym momencie pojawi się właśnie THE FAMILY. -
blonde > 06-04-2012, 23:27
Nagrałam dziś ten filmik w końcu ^^ I zmontowałam i w ogóle... Jest baaaardzo prosty ale tak mi się podobało. Niezbyt przesłodzony, kilka zdjęć, kilka wypowiedzi, prawie 3 minutki całość trwa i jest si -
izzieem > 07-04-2012, 8:10
Ja miałam sporo przygód z filmem. Nagrałam za długi. Później napisali mi, że nie potrzebnie zawarłam motyw z tańcem. Później zły format. Zły format. Zły format!! Jakoś w końcu się udało, i nie mieli żadnych zastrzeżeń. -
agniesia > 07-04-2012, 12:46
@izziem wstawiaj filmik na bloga ! -
Nati_waw89 > 09-04-2012, 10:02
Hej dziewczyny !
Czy ktoras z was znalazla juz rodzinke i ma placement od sierpnia ? -
MaDziulka > 09-04-2012, 10:37
Ja mam;
lece 20 sierpnia -
blonde > 11-04-2012, 23:43
Po pewnym czasie (baaardzo męczącego) oczekiwania - mam na roomie drugą rodzinkę!
Dwójka dzieci, chłopiec 5 i dziewczynka 3 lata. Burlingame, CA.
Są Żydami. I w sumie to nie wiem czy mi to przeszkadza... Niby dziewczyny pisały, że z tymi Żydami to różnie bywa ale nie lubię tak oceniać ludzi po wyznaniu i wgl. Mają teraz au pair z Finlandii, więc może dadzą mi do niej jakiś kontakt - może od niej dowiem się jak jest
Generalnie to staram się za bardzo nie napalać, bo nie wiadomo czy się odezwąAle tym razem mam duzo więcej info na roomie. Zobaczymy, napisali że szukają kogoś, kto ma prawko od co najmniej 2 lat - ja mam od roku
I w sumie to nie wiem jakie mam uczucia co do nich... Wydają się być OK. No, zobaczę, czy się odezwą