• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

Summertime > 13-05-2009, 1:21

[quote name="Klaudia_1990"]julita883 ja zdaję w Kłodzku. Jaka we Wrocku jest zdawalność, nie mam pojęcia. Niektórzy z moich znajomych też zdają we Wro, ale tam się strasznie długo czeka , jest trudniej bo np ruch 3 pasmowy, no i tramwaje. Kumpela po 2 niezdanych examach we Wro przeniosła papiery do Kłodzka i tam zdała od razu A przeniosła, bo miała czekać na termin we Wro 2 miesiące i jej testy straciłyby ważność.

Summertime , ja byłam tak przerażona tym egzaminem że w życiu do głowy by mi nie przyszło, żeby się kłócić. Facet był tak nieprzyjemny, że i tak by mnie oblał. Brak mi tej pewności siebie, paraliżuje mnie to [/quote]

To przechodzi z wiekiem, przynajmniej u mnie tak było ;]

Anoola, tak właśnie trzeba Ale wydaje mi się, że im większe miasto tym chyba trudniej...

alicjaa > 25-05-2009, 21:19

hej! taak... jestem tu nowa zaczne od tego ze mam na imie Alicja. I za rok mam mature, a potem... kto wie? Ciagnie mnie do tego programu. Dokladniej do USA, ale mam kilka obaw... :[. Warto wyjeżdżać od razu po maturze? :? Najwieksza obawa to jezyk.. nie wiem czy dam rade. :mrgreen: Ale chcieć, chcę!

Pozdrawiam wszystkie AU-PAIRKI ))))))))

Klaudia_1990 > 26-05-2009, 13:43

Cześć Ja mam w tym roku maturę i jadę Do odważnych świat należy

shante > 26-05-2009, 14:01

Witamy

Ja też byłam tegoroczną maturzystką i wyjeżdżam :twisted: Tyle, że do UK się wybieram.

Co do języka, to nie masz się co martwić - bardzo szybko się przyzwyczaisz i z pewnością pójdzie Ci lepiej niż się spodziewasz. Dla porównania - aktualna au pair mojej host rodziny przyjechała do nich ledwo znając ang, bo w szkole uczyła się niemieckiego i zdawała maturę z niemca. Ale dała radę, dogadała się jakoś i teraz świetnie mówi po ang. Więc Ty na pewno dasz sobie radę :wink:

alicjaa > 26-05-2009, 18:46

Ja sie ucze angielskiego i mature tez zdaje z tego jezyka. =) z jakich agencji wyjezdzacie?

marlenao > 26-05-2009, 19:02

Ja tez wyjezdzam odrazu po maturze Wyjezdzam z Proworku albo CC xD jestem w dwóch agencjach naraz xD

jadlasiebie > 26-05-2009, 19:04

alicjaa- ogólnie na forum masz 3 obozy CC, Prowork i z własnej ręki )

Agata89 > 26-05-2009, 20:28

Ja też w tym roku pisałam maturę, jestem w technikum. Pierwszy raz wyjechałam w 2007 roku jako summer au pair a w tym w roku wyjeżdżam w lipcu do UK na pół roku. a w przyszłym roku planuję USA, ale na razie na planach się kończy

dominikan@ > 26-05-2009, 21:34

Jadlasiebie a nawet 4

1. CC

2. Prowork

3. CC i Prowork

4. Na właśną rękę

alicjaa > 26-05-2009, 22:06

na własną rękę to raczej odpada
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia